5 leuke apps voor in bed

Bezig met laden...

Hoewel we eerder schreven over dat slapen met je mobiel niet echt goed is voor je, kan het delen van je steigerhouten bed met je mobiel juist ook handig zijn. En dan doelen we natuurlijk niet op het eindeloos door je Facebook feed scrollen tot het weer veel te laat is. We hebben het dan over 5 leuke apps voor in bed die je helpen om tot rust te komen, beter te slapen en meer over je slaap te leren!

Headspace

headspace Allereerst is het belangrijk dat je tot rust komt voordat je in slaap valt. Dit omdat je dan beter slaapt en uitgerust wakker wordt. Door middel van meditatie kun je tot rust komen en de app Headspace kan je daarbij helpen. Je hoeft maar een paar minuten per dag te mediteren om minder stress en meer focus te kunnen ervaren. Deze app is gratis te proberen, maar kost daarna €5.99 per maand.

Sleep Pillow

sleeppillow Wellicht vind je meditatie helemaal niets voor jou, dat kan natuurlijk ook! Gelukkig zijn er dan nog andere manieren om tot rust te komen voordat je echt gaat slapen. De app Sleep Pillow staat bekend om de rustgevende geluiden die perfect werken om lekker te kunnen slapen. Deze app is gratis te downloaden. Indien je van meer geluiden gebruik wilt maken, betaal je €2,29 per set.

Sleep Cycle

sleepcycle We weten dat zowel te kort als te lang slapen niet goed is voor ons. Maar hoe ons slaapritme precies in elkaar steekt, weten we vaak niet. De app Sleep Cycle analyseert vanaf je nachtkastje je ritme en zorgt dat je wakker wordt in de fase dat je het lichtste slaapt. Zo wordt opstaan makkelijker. Je kunt de app 1 maand gratis proberen, daarna kost de app €29,99 per jaar.

Dream Talk Recorder

dreamtalk recorder Ben je benieuwd wat je allemaal uitspookt in je slaap? Ook daar zijn slimme apps voor ontwikkeld. Zo is er bijvoorbeeld de gratis app Dream Talk Recorder die de geluiden opneemt die je maakt in je slaap. Daarmee kun je eindelijk ontdekken of je snurkt, praat of misschien wel lacht in je slaap!

Glimmer

glimmer Niets is erger dan wakker worden van die vervelende wekker, dat kan anders! Uit onderzoek blijkt dat opbouwend licht je helpt om uitgerust wakker te worden. Je schrikt immers niet zo erg van een vervelend geluid dat je wekt. De app Glimmer is een lichtgevende wekker, waardoor je de dag beter kunt beginnen. De app is in principe gratis, maar voor meer persoonlijke features betaal je €1.

Welke van deze 5 leuke apps voor in bed ga jij proberen?