Dekbedden

Bezig met laden...
Filteren
Selectie verfijnen
Prijs
Filter
Van hoog naar laag sorteren

per pagina
 1. Dekbed Silvana Royale - medium

  Onder de veren

  € 199,95
  Rating:
  0%
 2. Dekbed Silvana Royale - medium / light

  Onder de veren

  € 179,95
  Rating:
  0%
 3. Dekbed Silvana Royale - 4 seizoenen

  Onder de veren

  € 359,90
  Rating:
  0%
 4. Nieuw
  Dauna Soft Basic
  Droom zacht
  € 41,95
  Rating:
  0%
 5. Nieuw
  Dauna Soft 4-Seizoenen
  Droom zacht
  € 67,95
  Rating:
  0%
Filter
Van hoog naar laag sorteren

per pagina

Dekbedden

Ongeveer om de tien jaar moet je een nieuw dekbed aanschaffen. Een product dus dat lang mee gaat. Dan wil je natuurlijk wel een exemplaar waar je comfortabel (en gezond!) onder kunt slapen. Kortom: het is belangrijk om goed te bedenken wat je voorkeuren en wensen zijn qua beddengoed. Wij helpen je daar graag bij en vertellen jou er op deze pagina meer over. Ook vind je hier meteen ons assortiment dekbedden - van dons tot synthetisch - zodat je eventueel meteen het product van je keuze kunt bestellen!

Dekbedden van Livengo

Al je dekbedden bestel je veilig, eenvoudig en snel via Livengo.nl. Je hebt bij ons keuze uit synthetische, donzen en gelvezel varianten. Kies voor een enkel dekbed of voor een vier seizoenen exemplaar. Onze dekbedden zijn verkrijgbaar vanaf maat  140 x 200 cm tot en met maat 240 x 220 cm. Moeite met het maken van een goede keuze? Wij geven je graag een persoonlijk advies op basis van je voorkeuren en wensen. Neem gerust contact met ons op!

Dekbed kopen? Dan moet je hier op letten!

Een comfortabel dekbed kiezen: hoe doe je dat? Er zijn een aantal zaken die belangrijk zijn wanneer je een dekbed gaat kopen:

 • Het soort vulling. Bij Livengo heb je de keuze uit synthetische, donzen en gelvezel exemplaren. Zowel gelvezel als synthetische dekbedden zijn uitwasbaar en daarmee geschikt voor mensen met allergieën. Dons heeft als bijzondere eigenschap dat het heerlijk warm is en beter ventileert dan de meeste andere materialen.
 • Heb je graag een warm of juist een koeler dekbed? Op basis van je voorkeuren maak je een keuze voor het soort materiaal. Echter kun je bijvoorbeeld ook kiezen voor een vier seizoenen dekbed. Dit type bestaat eigenlijk uit twee dekbedden die samen of onafhankelijk van elkaar gebruikt kunnen worden. In de zomer gebruik je een enkele laag en in de winter een dubbel dekbed. Ideaal!
 • De lengte- en breedtematen van je toekomstige dekbed. Vind je het knus om een dekbed te delen met je partner? Dan kun je kiezen voor een extra groot tweepersoons exemplaar, waardoor je allebei altijd genoeg dekbed hebt. Je kunt ook overwegen om twee losse (eenpersoons) dekens aan te schaffen. De meeste mensen slapen namelijk beter onder een eigen dekbed. Je hebt dan geen last van het te koude of juist warme lichaam van je partner.

Zo onderhoud je jouw dekbed

Een dekbed vraagt gelukkig om weinig onderhoud. Toch zijn er een aantal dingetjes om rekening mee te houden indien je de levensduur van je dekbed zo ver mogelijk wilt oprekken.

Om je dekbed in zo goed mogelijke conditie te houden, is het aan te raden om je dekbed iedere dag eventjes goed uit te schudden en een uurtje in het slaapkamerraam te hangen. Reinig je dekbed volgens het waslabel. Doe dat echter niet te vaak, het vulmateriaal zal namelijk slinken bij een blootstelling aan te hoge temperaturen.

Hoe goed je jouw dekbed ook onderhoudt, om hygiënische redenen is het aan te raden om elke tien jaar je dekbed te vervangen.

Bekend van: Bekend van Lifestyle Experience, RTL4, Libelle en Vrouw