Comfort Plus Matrassen

Comfort Plus Matrassen
Bezig met laden...
Filteren
Selectie verfijnen
Filter
Van hoog naar laag sorteren

per pagina
 1. Matras Comfort Plus Latex
  Koudschuim met natuurlatex
  Regular Price € 399,00 Special Price € 319,20
  Rating:
  0%
 2. Matras Comfort Plus Nasa
  Koudschuim met traagschuim
  Regular Price € 399,00 Special Price € 319,20
  Rating:
  0%
 3. Matras Comfort Climax Plus
  Koudschuim met traagschuim / coolgel
  Regular Price € 569,00 Special Price € 455,20
  Rating:
  0%
Filter
Van hoog naar laag sorteren

per pagina

Comfort matras kopen

Slapen is van wezenlijk belang voor je gezondheid, daarom zou je altijd moeten zoeken naar topkwaliteit matrassen. Bij Livengo verkopen we alleen topkwaliteit matrassen van Beauform. Het nieuwste matras in ons assortiment is het Comfort Plus matras. Een zeer luxe matras, welke door optimale drukverdeling een ongekend slaapcomfort biedt. Alle Beauform producten worden in Nederland ontworpen en geproduceerd en uit de beste materialen samengesteld. Onze vakmensen doen dat veelal nog met de hand. Wij garanderen een hoog niveau van comfort. 

Beauform matras kopen

Omdat slapen een zeer persoonlijke beleving is, hebben we bij Livengo (naast onze steigerhouten bedden en andere slaapkamer meubelen) een assortiment samengesteld van verschillende soorten Beauform matrassen. Een nieuw matras kopen is niet makkelijk. Je kunt het natuurlijk even uittesten in de winkel, maar een nacht slapen is toch echt anders! Daarnaast duurt het wel twee weken tot een maand voor je lichaam gewend zal zijn aan het nieuwe matras. Bij Livengo introduceren we daarom het proefslapen. Bij ons mag je het 60 dagen zonder risico proberen! Pas dan weet je namelijk of je een goede aankoop heeft gedaan. Wil je meer weten over deze service of heb je nog andere vragen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. We staan voor je klaar!

Een natuurlatex of een traagschuim toplaag

Ook heerlijk slapen op een comfortabel matras? Nu alleen nog een keuze maken in de toplaag van je nieuwe matras. De volgende matrassen vind je in het Livengo Comfort Plus assortiment:

Bekend van: Bekend van Lifestyle Experience, RTL4, Libelle en Vrouw