Toon alle categorieën

Marketeer (m/v)

Ja echt… dit is ‘m. Jouw nieuwe droombaan. Wij zoeken namelijk iemand die ons kan helpen nog groter te dromen. Die kan helpen om ons bedrijf naar een nog hoger plan te tillen. Die ons weerhoudt van nachtmerries en kan helpen om elke ochtend weer prettig wakker te worden. Al slapen ook jouw hobby is dan kun je bij ons aan jou carrière timmeren.

Met bijna 70.000 volgers op facebook, features in alle landelijke bladen, promoties door superbekende bloggers en vloggers timmeren we bij Livengo hard aan de weg om de aller-aller-aller-aller leukste slaapkamerspecialist van de BeNeLux te zijn. Een team van 12 bedweters staat elke dag klaar om een uitgeslapen indruk achter te laten bij onze klanten. En wij zijn op zoek naar lucky number 13.

Jouw taken:
- De marketingactiviteiten naar een (nog) hoger plan tillen
- Leuke content bedenken voor onze social media kanalen
- Je zorgt goed voor onze online en offline media
- Heb je kennis van styling en design? Dat is een extra pré
- Minder grappig proberen te doen als degene die nu onze marketing doet 
- Bijhouden van onze webshop. Zowel in content als in producten.

Jouw kennis:
- Minimaal HBO met een marketing gerelateerde opleiding
- Ervaring (of in ieder geval een passie) in webshops en online marketing is een must
- De techniek achter webshops boeit jou enorm
- Photoshop, indesign of andere grafische programma’s hebben voor jou geen geheimen
- Jij eet marketing als ontbijt

Wij bieden:
Wij bieden een rit die niet 100% is uitgestippeld. Wij zijn een club die werkt met mensen die zelf het initiatief nemen met één gemeenschappelijk doel. Wij bieden een avontuur waarmee je Livengo (en jezelf) kunt laten groeien. Je ontvangt uiteraard een marktconform salaris en alle andere voordelen die je bij een slaapkamerspecialist kunt verwachten. Wij hebben een kantoor met showroom (inclusief relaxte collega’s) in Westerhoven.

Dus wil jij laten zien uit welk hout je gesneden bent? Laat ons jouw karakter zien en wie weet heb jij straks die droombaan. Je hebt tot 30 november om je gegevens te mailen naar hugo@livengo.nl.

Meubelmaker

Livengo BV is gespecialiseerd in het maken van steigerhouten bedden, bijbehorende nachtkastjes en accessoires. Wij maken graag slaapkamers waar we trots op zijn! Jij ook? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De medewerkers van Livengo zetten zich continu in voor een optimale shopbeleving en een snelle levertijd. Livengo beschikt over een verrassend assortiment en heeft een obsessieve focus op klantgerichtheid. Kortom, bij Livengo wordt gewerkt met passie. Het maakt geen verschil of het de collega is die werkt vanachter de pc, op de weg zit of in het hart van het bedrijf staat: de werkplaats. Iedereen is gedreven en werkt met plezier!

Functiebeschrijving:
Wij zijn altijd op zoek naar een enthousiaste en gedreven collega die voor 40 uur per week in de functie van meubelmaker ons geweldige team komt versterken om kwalitatief hoogwaardige meubels te maken. Het maakt niet uit of je professional of starter bent.

Functie-eisen:
- Ervaring als timmerman of meubelmaker is een pré
- Een groot kwaliteitsgevoel
- Woonachtig in een straal van 20 km van Bergeijk
- In bezit van een rijbewijs B
- Minimaal 18 jaar

Ben jij, of ken jij iemand die voor deze job uit het juiste hout is gesneden? Stuur dan je CV met motivatie naar hugo@livengo.nl. Indien we de juiste match hebben gevonden ontvang je een bed naar keuze ter waarde van € 500,-!

Voldoe je niet aan bovenstaande eisen, dan nemen wij je sollicitatie niet in behandeling.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs en wordt dan ook niet in behandeling genomen.

Neem gerust contact op!

040 - 201 24 13