Toon alle categorieën
Meubelmaker

Livengo BV is gespecialiseerd in het maken van steiger- en eikenhouten bedden, bijbehorende nachtkastjes en accessoires. Wij maken graag slaapkamers waar we trots op zijn! Jij ook? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De medewerkers van Livengo zetten zich continu in voor een optimale shopbeleving en een snelle levertijd. Livengo beschikt over een verrassend assortiment en heeft een obsessieve focus op klantgerichtheid. Kortom, bij Livengo wordt gewerkt met passie. Het maakt geen verschil of het de collega is die werkt vanachter de pc, op de weg zit of in het hart van het bedrijf staat: de werkplaats. Iedereen is gedreven en werkt met plezier!

Functiebeschrijving:
Wij zijn altijd op zoek naar een enthousiaste en gedreven collega die voor 40 uur per week in de functie van meubelmaker ons geweldige team komt versterken om kwalitatief hoogwaardige meubels te maken. Het maakt niet uit of je professional of starter bent.

Functie-eisen:
- Ervaring als timmerman of meubelmaker is een pré
- Een groot kwaliteitsgevoel
- Woonachtig in een straal van 20 km van Bergeijk
- In bezit van een rijbewijs B
- Minimaal 18 jaar

Ben jij, of ken jij iemand die voor deze job uit het juiste hout is gesneden? Stuur dan je CV met motivatie naar hugo@livengo.nl. Indien we de juiste match hebben gevonden ontvang je een bed naar keuze ter waarde van € 500,-!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs en wordt dan ook niet in behandeling genomen.

Neem gerust contact op!

040 - 201 24 13