Maak je slaapkamer compleet.

Bezig met laden...

Het is belangrijk dat je slaapkamer schoon en fris is. 
Ook een leuk trend kleurtje op de muur en een goede vloer in de kamer zijn belangrijk. 
Maar wat heb je verder eigenlijk nodig bij het inrichten van je kamer? 

Om te beginnen natuurlijk een lekker stevig bed. 
Die hebben we in allerlei vormen en maten. Kinderbedden, kajuitbedden, een-en tweepersoons bedden, familiebedden en een stapelbed. Zoals b.v. steigerhouten bed Simple 2.0. 



Daarna ga je het bed verder aankleden, denk aan je lattenbodem (wil je hier meer over weten lees dan het blog hierover) en het matras. 


Het is belangrijk dat je een matras kiest dat bij je lichaam en slaaphouding past. 
We hebben een uitgebreid assortiment, er is dus altijd wel iets wat bij jou aansluit. Neem voor persoonlijk advies contact op met onze klantenservice. 

Daarnaast heb je een dekbed nodig en een of meerdere kussens. (P.s. lees het blog over de verschillende kussens voor meer informatie.) 


Met dit 4-seizoenen dekbed ben je in 1 keer voor het hele jaar klaar. Je maakt ze eenvoudig aan elkaar als het koud is of kiest voor 1 helft als het weer wat warmer wordt. 

Vergeet vooral ook niet je matrasbeschermer (deze komt onder je matras), je molton, hoeslaken en dekbedovertrekken. Meestal is het handig om van deze dingen 2 stuks aan te schaffen (behalve van je matrasbeschermer) zo kun je je bed meteen weer opmaken als je het andere setje in de was hebt zitten. 



Verder wil je de kamer natuurlijk nog een beetje leuk aangekleed hebben. Denk hierbij aan nachtkastjes, een bureautje, kledingkasten, opbergkasten en misschien een leuke stoel, kleden en accessoires. 


Dit is Libby, een opbergkast. Van deze lijn is er ook een garderobekast, zo past alles mooi bij elkaar. 
Sommige kasten zijn bij ons zelfmontage. Deze worden geleverd als bouwpakket met een handige montagehandleiding. 


En kijk eens hoe leuk fauteuil Demy is. Deze bestaat in verschillende kleuren. Hier zijn ook bankjes en poefjes van te koop. Zo kun je je kamer helemaal naar je eigen smaak inrichten. 

Vergeet tijdens je bestelling dus niet ook even te kijken onder het kopje: Interieur. 
Op die manier heb je meteen toegang tot leuke aankleding, kleden, opbergkisten en andere accessoires. 

Veel shopplezier en mocht je vragen hebben dan mag je altijd even contact opnemen met onze klantenservice: 040 - 20 124 13 / customerservice@livengo.nl