Bedbodems

Bedbodems
Bezig met laden...
Filter
Van hoog naar laag sorteren

per pagina
 1. Beauflex 28 lats
  Niets staat een heerlijke nachtrust in de weg
  € 235,00
  Rating:
  0%
 2. Beaufix 26 lats
  Ga voor een prima ligcomfort
  € 85,00
  Rating:
  0%
 3. Beauflex 44 lats
  Niets staat een sublieme nachtrust in de weg
  € 399,00
  Rating:
  0%
 4. Beaufix 28 lats
  Ga voor een heerlijk ligcomfort
  € 139,00
  Rating:
  0%
 5. Beaufix 44 lats
  Ga voor een subliem ligcomfort
  € 203,00
  Rating:
  0%
 6. Schotelflex
  Voor een excellente nachtrust
  € 481,00
  Rating:
  0%
 7. Schotelfix
  Voor een excellente nachtrust
  € 309,00
  Rating:
  0%
Filter
Van hoog naar laag sorteren

per pagina

Lattenbodems

Comfortabel slapen is vandaag de dag al een hele uitdaging, laat staan vroeger. In de negentiende eeuw werd er geslapen in de bedstede; een soort kast in de woonkamer met deurtjes, die discreet konden worden gesloten. In veel boerderijen was een zak stro op een houten plank in deze bedstede al luxe!

Tegenwoordig heeft men hier gelukkig andere oplossingen voor bedacht, en kunnen we kiezen uit diverse slaapsystemen, bedden, matrassen en natuurlijk: lattenbodems!

Voorkom rug- en andere lichaamsproblemen en beleef iedere ochtend weer een heerlijk uitgeslapen gevoel. Ga je een nieuwe lattenbodem aanschaffen? Lees dan om te beginnen rustig verder!

Het belang van een goede lattenbodem

Hoezo, erop of eronder? Is het dan een wedstrijd tussen de lattenbodem en het matras?

Deze stelling hangt wellicht van de benadering af. Als wij zouden moeten fungeren als scheidsrechter, dan moeten we toch concluderen dat het matras een belangrijker onderdeel is in slaapcomfort dan de lattenbodem.

Het matras ondersteunt en bepaalt je ligcomfort voor ruim 85%! De lattenbodem is hierbij dus ruim ondergeschikt. Een lattenbodem biedt in meerdere of mindere mate comfort verhogende eigenschappen, maar het matras is de bepalende factor.

Het is dan ook belangrijk dat je, bij je speurtocht naar optimaal slaapcomfort, het accent legt op de eigenschappen en de kwaliteit van het matras. Er zijn talloze slaapsystemen in verschillende uitvoeringen, maar het blijft een feit dat je lichaam ligt en rust op het matras.

Alleen een kwalitatief goed matras garandeert de juiste slaaphouding voor een gezonde nachtrust. Dus in deze wedstrijd is het matras de winnaar met overmacht, dat ligt er dik bovenop!

De bodem ligt eronder…

 

Ik wil een lattenbodem kopen. Waar moet ik op letten?

Er zijn vele soorten lattenbodems waaruit je kunt kiezen, maar de basisgedachte is bij iedere bodem hetzelfde: een stevige, goed ventilerende ondergrond voor je matras. En net zoals bij matrassen is het ook bij lattenbodems afhankelijk van jouw wensen en eisen welke variant het beste bij je past.

Ons assortiment lattenbodems is te verdelen in 3 verschillende types; een vaste lattenbodem, een vlakke en verstelbare lattenbodem, en een elektrisch verstelbare lattenbodem.

De vaste lattenbodem is een zeer solide bodem, welke een goede ventilatie en ondersteuning biedt. Deze bodem bestaat uit 20 vurenhouten latten die over de gehele breedte vast in het bed worden gemonteerd. Deze bodem staat standaard vermeld bij al onze bedden, en is makkelijk te selecteren in het keuzemenu.

Slaap je liever op een exemplaar wat helemaal te vormen is naar je lichaam? Dan hebben wij voor jou een tweetal uitneembare bodems in de collectie. De Beaufix bodems zijn vlakke, uitneembare bodems, bestaand uit 28 of 42 latten. Vanaf 20 latten kun je spreken van een kwalitatief hoogwaardige lattenbodem die lang meegaat en voor voldoende ondersteuning zorgt. Hoe meer latten een bodem telt, des te beter kan hij belasting aan.

Lees je veel in bed of heb je bijvoorbeeld een chronische aandoening aan je rug? Dan kunnen de Beauflex 28-lats en 42-lats elektrische bodems net dat extra beetje ontspanning geven waar je naar zoekt en stap je veel eenvoudiger uit bed.

Bij Livengo kun je dus terecht voor niet-verstelbare en elektrische lattenbodems. Vergeet niet: een bedbodem kan haar functie alleen vervullen in combinatie met een goed matras!

 

 

Bekend van: Bekend van Lifestyle Experience, RTL4, Libelle en Vrouw