Deze 6 wekkers krijgen zelfs de ergste snoozers uit bed!

Bezig met laden...

De een springt ’s morgens direct uit bed, de ander snoozet een half uur. Voor de laatstgenoemde categorie kan een andere wekker de oplossing zijn. Er zijn namelijk zeer bijzondere exemplaren die zelfs de ergste snoozers uit bed krijgen. Benieuwd? Lees dan snel verder!

Personen die van wekkers houden zijn uiterst zeldzaam. Toch is er een groot verschil in de snelheid van opstaan tussen diverse mensen. Wanneer je ’s morgens écht je bed niet uit komt, moet je dit artikel zeker eens lezen. Wij durven namelijk te wedden dat deze wekkers ervoor zorgen dat je wél opstaat!

Pak 'm!

Livengo blog effectieve wekkers - Wegrennende wekker Clocky defDeze wekker zorgt ervoor dat jij snel wordt, ja ook 's morgens. Deze wekker rijdt namelijk weg en je moet hem vangen om het alarm uit te kunnen zetten! Dankzij de wieltjes kan deze wekker zich vliegensvlug verplaatsen. Je hebt hem dus niet zomaar gevangen en uitgezet. Tegen de tijd dat je deze wekker uit hebt gezet, ben je ongetwijfeld wakker.

Trrrrrrrrrrr

Livengo blog effectieve wekkers - Trillende wekker SmartShaker def De SmartShaker van iLuv zorgt ervoor dat jij je zeker niet meer verslaapt. De wekker is eigenlijk niets anders dan een trillende schijf, welke zo plat is dat je hem gemakkelijk onder je kussen kunt leggen zonder dat je hier iets van voelt. Het product kan gekoppeld worden aan een wekker-app voor Android en iOS. Je stelt eenvoudig zelf de tijd en de trilsterkte in. ’s Ochtends wordt je jouw bed uit getrild, heerlijk toch?

Bakkie doen?

Livengo blog effectieve wekkers - Trillende wekker Baristieur def Hoe word je nou lekkerder wakker dan met een lekker kopje koffie of thee? Wanneer de wekker van de Barisieur afgaat, zet het apparaat direct een heerlijk kopje koffie of thee. Geef toe, dit is niet verkeerd wakker worden toch?

Cadeautje voor je partner ;)

Livengo blog effectieve wekkers - Shock Clock zwart defGeen wekker voor op je nachtkastje, maar voor om je arm. Ideaal voor je partner, zodat je zelf lekker door kunt slapen! Deze Shock Clock maakt namelijk geen lawaai, maar geeft stroomschokken of trilt. De stroomschokken zijn uiteraard het meest effectief, maar ook het minst prettig. Je kiest zelf voor trillen, trillen en daarna een stroomschok of uitsluitend stroomschokken.

Gewoon op je telefoon

Livengo blog effectieve wekkers - Wekkerapp Alarmy defEr zijn diverse wekker-apps, maar deze vinden wij het leukste: Alarmy. Om de wekker te kunnen gebruiken, dien je foto’s te maken van verschillende locaties in huis zoals de keuken, voordeur en badkamer. Wanneer de wekker af gaat, kan het zijn dat je de opdracht krijgt om een foto van maken van die plek in huis. Wanneer dit is gelukt, gaat de wekker pas uit. Je móet je bed dus wel uit! Andere opdrachten die je kunt krijgen zijn het oplossen van een rekensom of het schudden van je telefoon. Ook deze acties zorgen er zéker voor dat je wakker wordt!

Letterlijk en figuurlijk 'opstaan'

Livengo blog effectieve wekkers - wekker mat RuggieMet wekker Ruggie stap jij sowieso met het juiste been én warme voetjes uit bed. Deze wekker wordt namelijk gevormd door een heerlijk zacht matje! Wanneer je hier op gaat staan loopt de tijd af. Op die manier zet je de wekker uit. Ga je hierna weer terug in bed? Dan gaat de wekker opnieuw af!

Niet iedere wekker is even prettig, maar een wekker die alleen je partner wakker maakt óf een wekker die meteen een lekker bakje koffie zet, zijn toch zeker niet verkeerd. Wat denk jij, krijgt een van deze wekkers jou uit bed?