Toon alle categorieën

Onder de Wol

 • 04 Feb 2021

  Brrr.. Zo voorkom je koude voeten in bed!

  Tijdens deze koude dagen is het heerlijk om lekker vroeg je bed in te duiken. Toch is er iets wat ons tegenhoudt om direct in slaap te vallen: koude voeten. Krijg jij ook al direct koude voeten als je eraan denkt? Brrr.. dit gevoel is -op enkele geluksvogels na- helaas voor iedereen herkenbaar. Maar wie geen geluk heeft, moet slim zijn. Er zijn namelijk een aantal trucjes om koude voeten te voorkomen!

  Lees verder
 • 29 Jan 2021

  De interieur trendkleuren van 2021

  Overweeg je om jouw slaapkamerinterieur te voorzien van een nieuw kleurtje? Er komen ieder jaar weer diverse nieuwe kleuren op de markt. Ook in 2021 zitten er weer enkele pareltjes bij!

  Lees verder
 • 26 Nov 2020

  Het kajuitbed met fruitkistjes; 3 verschillende stijlen

  Het populairste kinderbed uit onze collectie is zonder twijfel: het kajuitbed met fruitkistjes. De fruitkistjes onder het bed bieden naast een speels uiterlijk ook ontzettend veel opbergruimte. Onder het bed zitten namelijk 4 fruitkistjes van ieder 50 x 30 x 40 cm! Het bed is daarom niet alleen geliefd bij de kinderen, maar ook bij de ouders. En er is iets nieuws!

  Lees verder
 • 22 Oct 2020

  Skip die herfstdip!

  Later licht, vroeger donker.. Hierdoor ben je ook vrijwel automatisch minder buiten. Dit zijn enkele oorzaken voor het ontstaan van een herfstdip. Heb je moeite met de overgang van zomer- naar wintertijd en de donkerdere dagen? Geloof ons, je bent niet de enige die het uurtje langer slapen als enige positieve aan het gehele fenomeen beschouwt. Maar hoe ontstaat die herfstdip nu precies en wat kunnen we ertegen doen?

  Lees verder
 • 24 Sep 2020

  Op dít moment kun je het beste je tanden poetsen

  Het moment waarop de meeste mensen hun tanden poesten is ongetwijfeld net voor het slapengaan. Vanaf jongs af aan wordt ons al gezegd dat we voor het slapengaan onze tanden moeten poetsen. Maar is dat echt het beste moment om je tanden te poetsen?

  Lees verder
 • 13 Aug 2020

  Terug in je ritme komen na de vakantie? Zo doe je dat!

  Voor velen is het alweer in zicht: het einde van de vakantie. Hoewel we soms echt wel zin hebben om aan de slag te gaan, zien we toch op tegen de omschakeling van het vakantieritme terug naar het gewone leven. Het  gaat namelijk vaak gepaard met slecht slapen en de bijbehorende vermoeidheid. Daarnaast moet ons lichaam er echt weer aan wennen om zich te concentreren. Als we die omschakeling soepeler zouden kunnen laten verlopen, zou dat perfect zijn toch? Laten er nu een aantal trucjes zijn om dit te verwezenlijken!

  Lees verder
 • 16 Jul 2020

  Hoe lang gaat een hoofdkussen mee?

  Je hebt een heerlijk kussen en geen enkel ander kussen ligt net zo lekker als dat van jou. Op vakantie verlang je stiekem terug naar het moment dat je hoofd jouw heerlijk comfortabele kussen raakt, dat precies voor jou gemaakt lijkt te zijn. Toch gaat je kussen niet eeuwig mee. Niet iedereen wil over die vraag nadenken, maar hoe lang kun je eigenlijk gebruik maken van een hoofdkussen voordat deze aan vervanging toe is? Durf jij het antwoord aan?

  Lees verder
 • 05 Jun 2020

  Zo maak je jouw slaapkamer zomerklaar

  Afgelopen maandag is de meteorologische zomer gestart. Mede dankzij de zonnige dagen die we al hebben gehad de afgelopen tijd zijn we er helemaal klaar voor om de slaapkamer zomerklaar te maken. Hoe je dat doet? Wij helpen je! 

  Lees verder

 • 17 Apr 2020

  Snack je meer nu je thuis werkt? Dit is waarom..

  Heb jij ook het gevoel dat je aankomt van thuiswerken? Dit is natuurlijk alles behalve wat we willen. Om het te kunnen voorkomen, moeten we achterhalen wat de oorzaak is van dat extra snacken dat we doen als we thuis werken. 

  Lees verder
 • 20 Mar 2020

  Matrastijken met bamboe? Dit is waarom we daarvoor hebben gekozen!

  Het uitzoeken van een nieuw matras blijft toch altijd lastig. Er zijn ontzettend veel verschillende typen. Bij Livengo hebben we dan ook uitvoerig nagedacht over de collectie. We hebben een assortiment samengesteld met voor ieder persoon een geschikt matras. Om het gemakkelijker te maken het juiste matras te kiezen, hebben wij een matraskiezer toegevoegd aan onze webshop. Kortom, er is de keuze uit matrassen met vering of zonder vering. Geschikt voor mensen met een hoge en voor mensen met een lage gewichtsklasse. Voor personen die het warm hebben in bed en personen die het koud hebben in bed. Maar over één ding waren we het direct eens: de keuze voor tijken met bamboe. Benieuwd waarom? Lees dan snel verder. 

  Lees verder

Artikelen 1 tot 10 van 94 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 10
Ga naar pagina:
1

Neem gerust contact op!

040 - 201 24 13