Elektrische lattenbodems

Elektrische lattenbodems
Bezig met laden...
Filteren
Selectie verfijnen
Prijs
Filter
Van hoog naar laag sorteren

per pagina
 1. Beauflex 28 lats
  Niets staat een heerlijke nachtrust in de weg
  € 235,00
  Rating:
  0%
 2. Beauflex 44 lats
  Niets staat een sublieme nachtrust in de weg
  € 399,00
  Rating:
  0%
 3. Schotelflex
  Voor een excellente nachtrust
  € 481,00
  Rating:
  0%
Filter
Van hoog naar laag sorteren

per pagina

Elektrische lattenbodem

De verbouwing van je slaapkamer is bijna afgerond. Je hebt net een nieuw bed gekocht en het enige wat je nog hoeft te doen is het aanschaffen van een lattenbodem. Hoewel het ligcomfort van je bed voor het grootste deel door je matras wordt bepaald, maakt een stevige lattenbodem het plaatje compleet. Met een comfortabele bodem voorkom je veelvoorkomende nek- en rugklachten én kan jouw matras voldoende ventileren. Gebruik je jouw bed enkel om in te slapen? Dan is een vlakke lattenbodem over het algemeen voldoende: deze biedt een goede ondersteuning voor elk type matras. Lees je graag of kijk je meestal nog even tv voordat je gaat slapen? Dan is een elektrische lattenbodem geen overbodige luxe.. Maar waar moet je op letten? Geen zorgen: Livengo helpt je graag, zodat jij elke dag weer met het juiste been uit bed stapt!

Waarom kies je voor een elektrisch verstelbare lattenbodem?

Bijna iedereen herkent het wel: je hebt een goed boek aangeschaft en je verheugt je erop om voor het slapengaan nog even te lezen. Met meerdere kussens in je rug probeer je een comfortabele leeshouding te vinden. Tevergeefs: het fort zakt in en na een half uur lig je alsnog plat op je bed. De oplossing voor dit probleem hoeft niet moeilijk te zijn.. Wat dacht je van een lattenbodem die elektrisch verstelbaar is? Hiermee zet je gemakkelijk het hoofd- en voeteneinde omhoog. Tevens zijn de bodems van Livengo voorzien van een neksteun en knieknik. Lees jij graag zittend een boek en kijkt je partner liever liggend tv? Ook dat hoeft geen probleem te zijn: met twee onafhankelijke eenpersoons elektrische lattenbodems kan ieder zijn of haar gewenste houding instellen. Handig!

Elektrische lattenbodems van Livengo

Bij Livengo heb je de keuze uit twee verschillende modellen. Zo vind je in ons assortiment elektrisch verstelbare lattenbodems van 28 of 42 latjes. Over het algemeen geldt: hoe meer latjes, hoe beter de ondersteuning. Dat betekent niet dat een bodem met 28 latten niet volstaat. Een dergelijke model heeft namelijk een maximale draagkracht van 120 kilogram per persoon. Verwacht je een zwaardere belasting, dan raden wij je aan om te kiezen voor een lattenbodem die bestaat uit 42 latjes. Dit model heeft een draagkracht van 140 kilogram en zorgt daarom voor nét wat meer stevigheid. Tevens heeft deze bodem een unieke omlijsting met schokdempende kappen waardoor er, wanneer er 2 bodems naast elkaar geplaatst worden, geen harde rand ontstaat. De verschillende varianten van Livengo zijn verkrijgbaar in de breedtematen 80 cm, 90 cm, 100 cm en 120 cm, en in de lengtematen 200 cm, 210 cm of 220 cm.

Neem contact op met Livengo

Heb je nog vragen over onze elektrische lattenbodems of kun je nog advies gebruiken? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Onze medewerkers zijn bereikbaar via het telefoonnummer +31 (0)40 201 24 13 of via het e-mailadres customerservice@livengo.nl. Ook voor andere vragen en opmerkingen kun je hier terecht. Meteen online bestellen kan natuurlijk ook! Nadat wij je order hebben ontvangen, nemen wij nog even telefonisch contact met je op. Gewoon om je bestelling door te spreken. Wij helpen je graag!

Bekend van: Bekend van Lifestyle Experience, RTL4, Libelle en Vrouw