Hoe hou je het lekker warm in de (slaap)kamer?

Bezig met laden...

Hoe hou je het lekker warm in de (slaap)kamer?

De ideale temperatuur in je slaapkamer is rond de 18 graden. Je hoeft hier dus niet de verwarming vol open te zetten. Maar je wil natuurlijk ook niet dat je bed en kamer koud en kil zijn.

Hoe zorg je dan voor een fijne knusse en behaaglijke omgeving? We hebben een aantal tips voor je op een rij gezet.

Gordijnen.
Gordijnen zorgen voor een extra laagje isolatie. Zorg er wel voor dat je gordijnen niet voor de verwarming hangen en open ze overdag als de zon op je raam staat.

Hou tocht buiten de deur.
Er zijn verschillende tochtstrips en tochtbanden te koop of je koopt een leuke tochthond; een lange knuffel die je voor de deur legt.

Bedek de vloer.
Gladde en harde vloeren hebben de neiging om minder warmte vast te houden. Leg een leuk vloerkleed in je kamer.
Vloerkleed Aron is een lekker zacht en warm vloerkleed, ideaal tegen koude voeten in de winter.

Verwarm je bed voor.
Vind je het vervelend om in te stappen als het bed nog koud is? Verwarm hem dan voor door even een warme kruik of kersenpitten kussentje erin te leggen. (Pas op met heet water.)

Zorg voor een ventilerend en warmte regulerend matras.
Matras Reve is een micro-pocketvering matras. Het matras is aan beide zijdes afgedekt met traag schuim. Daardoor biedt het uitstekende ondersteuning.

Een ander fijn kenmerk van traagschuim is dat het warmte langer vasthoudt. Dit komt omdat het materiaal werkt op basis van lichaamswarmte. Heb je advies nodig bij het kiezen van een matras neem dan even contact op met onze klantenservice.

Kies een lekker dekbed.
Dekbed Silvana Royale 4 seizoenen is een luxe dekbed. Het eenden dons is heerlijk warm maar toch luchtig. Zo heb je altijd een aangename temperatuur in bed.

Dit 4 seizoenen dekbed heeft 2 delen, een blauw en oranje/rood deel. Je kunt ervoor kiezen om maar 1 deel te gebruiken en wordt het kouder dan maak je beide helften weer aan elkaar.

Kleed de kamer aan.
Maak de kamer knus en gezellig met een paar sierkussentjes en een mooi plaid. Niet alleen leuk om te zien maar ook lekker warm.Bv. plaid Kaat Amsterdam Confer.

Warme drankjes. 
Verder kun je een lekker warm kopje thee drinken voor je gaat slapen.
Je hebt allerlei soorten thee die extra ondersteuning bieden bij een goede nachtrust. Zorg wel voor theinevrije thee.

Hopelijk kom je met deze tips lekker warm en cozy de winter door.