WOW, hiervoor kun je fruitkistjes allemaal gebruiken!

Bezig met laden...

Al een tijdje populair, maar echt óveral voor te gebruiken: fruitkistjes. Wij hebben al enige tijd het enorm populaire steigerhouten bed met fruitkistjes in het assortiment. Hieraan is vervolgens ook het steigerhouten kajuitbed met fruitkistjes toegevoegd. En dat is niet voor niets. Gebruikte fruitkistjes geven namelijk een stoer en speels effect aan je interieur. Maar de kistjes zijn niet alleen te gebruiken als opbergruimte onder je bed. Er zijn veel meer toepassingsmogelijkheden!

Ben jij een echte doe-het-zelver? Met een aantal fruitkistjes en een dosis creativiteit creëer je in een handomdraai de leukste meubels. Wil je graag een stoere twist geven aan je interieur? Wij hebben een aantal leuke ideeën met fruitkistjes voor je op een rijtje gezet. Nóg meer ideeën vindt je op onze Pinterest pagina.

Veel schoenen? Genoeg plaats met een schoenenrek van fruitkistjes!

Livengo blog fruitkistjes schoenenrek Je kunt zo veel kistjes op elkaar stapelen en naast elkaar plaatsen als je maar wil. Zo maak je eenvoudig een schoenenrek dat geschikt is voor jouw volledige schoenencollectie! Het is op die manier heel gemakkelijk om je collectie uit te breiden. Klinkt verleidelijk, toch?!

Een houten vriendje voor je houten bed

Fruitkistje als nachtkastje Een fruitkistje staat ontzettend leuk bij een steigerhouten bed. Zo worden fruitkistjes ook vaak gebruikt als nachtkastje. Zet je leesboek erin, een lampje erop en klaar is kees! Houd je van planten? Vergeet dan een mooie vaas met bloemen of een vaste, groene plant niet. Dit staat zo leuk!

Voor een georganiseerde urban jungle

Livengo blog fruitkistjes plantenbak Houd je van planten op je slaapkamer, maar vind je het niks als de bladeren overal door de slaapkamer slingeren? Fruitkistjes doen prima dienst als plantenbak. Poot meerdere kleine planten of één grote plant in een fruitkist, wissel verschillende maten af voor een speels effect. Ook een leuk idee is het om enkele fruitkistjes op elkaar te stapelen en hier kleine plantjes in te zetten!

Een plekje voor je koffie, terwijl jij in je luie stoel een boek leest

Livengo blog fruitkistjes bijzettafel Wie wil dat nu niet? Je kunt immers niet de bladzijde omslaan én je kopje hete koffie vasthouden. Of ja, je kunt het proberen, maar wij raden het je af. Een oplossing voor dit probleem is een bijzettafeltje. En waarom niet gevormd door een fruitkistje? Precies, een fruitkistje kan ook als bijzettafel worden ingezet. Wil je graag een eenvoudig verplaatsbaar tafeltje? Zelfs met twee linkerhanden kun je er wieltjes onder plaatsen!

Betaalbaar en snel een nieuwe werkplek

Livengo blog fruitkistjes bureau Het nieuwe schooljaar is net gestart. Heb jij nog geen werkplek ingericht? Dit hoeft helemaal niet duur te zijn. Koop een paar fruitkistjes en een tafelblad (of aantal steigerhouten planken) voor het creëren van een super toffe studeer- of werkplek. Daarnaast kun je het helemaal stylen zoals jij wilt en bieden de fruitkistjes gelijk veel opbergruimte!

Al je favoriete spullen netjes geordend

Livengo blog fruitkistjes wandrek Een wandrek is altijd goed idee. Gebruik je wandrek als boekenkast en vul het met jouw favorieten. Of stal er de verzameling in uit waar je oh zó trots op bent. Door het open karakter van een wandrek kun je jouw favoriete items hierin altijd bewonderen!

Kijk jouw favoriete tv-programma’s vanuit bed

Livengo blog fruitkistjes tv-meubel Heerlijk toch? In bed je favoriete tv-programma’s of series kijken. Het enige wat je nodig hebt is een tv, fruitkistjes en een tv-abonnement. Oké, het hoeft niet per se op de slaapkamer. Ook in de kamer kan een tv uitstekend op een tv-meubel van fruitkistjes worden geplaatst. Alle benodigdheden plaats je eenvoudige in de kistjes: een budget-vriendelijke, stoere én praktische optie!

Nu zijn wij natuurlijk benieuwd of jij ook al fruitkistjes in jouw interieur hebt. En zo ja, waarvoor jij ze gebruikt. Mocht je (nu) een fantastisch idee hebben, zijn wij ook daar ontzettend benieuwd naar. Laat het weten in een opmerking hieronder!