Wat zijn de verschillen tussen de Silvana kussens?

Bezig met laden...

Vandaag gaan we in op de verschillende Silvana kussens.

Deze hebben we in drie series op onze site staan. Namelijk de Silvana Comfort, de Silvana Support en de Silvana Support Royale. Daarnaast is iedere serie verkrijgbaar in 6 verschillende stevigheden.

Zodat er altijd eentje past bij jouw voorkeur, lighouding, postuur en type matras.

Silvana Comfort:
Liever geen neksteunkussen maar wel een goed ondersteunend kussen in de juiste stevigheid voor jou?
De comfortserie heeft 3 vakken waarvan de zijvakken steviger zijn gevuld dan het middenvak voor de perfecte positie van je hoofd in elke lighouding. Daarnaast kan de hoeveelheid vulling aangepast worden via de rits aan de bovenzijde.

Dit kussen heeft dus geen neksteun erin verwerkt maar wel een schoudercontour voor de optimale ondersteuning van je schouders en nek.

Silvana Support:
Dit kussen heeft wel een ingebouwde neksteun. De nekspieren kunnen hierdoor optimaal ontspannen. Ontwikkeld in samenwerking met fysiotherapeuten. Ook dit kussen is verdeeld in 3 vakken en heeft een ritssluiting. Daarnaast zijn alle Silvana kussens ook nog voorzien van een wigvorm. Dit is niet alleen mooi om te zien maar zorgt er ook voor dat de vulling beter op zijn plaats blijft zitten.

Silvana Support Royale:
Voor wie het nog iets mooier en luxer mag is er de Silvana Support Royale. De heerlijke zachte en goed vochtregulerende tijk van bamboe/katoen zorgt samen met een zeer hoogwaardige vulling en latex neksteun voor een ultiem slaapcomfort.

Bij de kussens op onze website vind je ook nog een overzicht met welke stevigheid bij je past. Dit heeft te maken met je slaaphouding, de stevigheid van je matras en de postuur.

Succes met je keuze, mocht je vragen hebben neem dan even contact op met onze klantenservice.