Nog niets voor Valentijn? Livengo inspireert én trakteert.

Bezig met laden...

Oké, het is natuurlijk allemaal ontzettend Amerikaans en zoetsappig, maar stiekem vind ik Valentijnsdag ook best leuk. Met mijn partner heb ik besloten om niets aan deze commerciële dag te doen, maar stiekem wil ik die afspraak dit jaar aan m’n laars lappen. Een gapend gat in mijn agenda is verleden tijd. Over iets meer dan een week is mijn grote liefde aan de beurt.

Dit jaar valt Valentijnsdag op een zondag. De perfecte dag om mijn lief in het zonnetje te zetten en de hele dag luierend met z’n tweeën thuis door te brengen. Vroeg in de ochtend een ontbijtje op bed, een romantische film in de middag en rozenblaadjes in ons liefdesnest. De liefde hangt in de lucht.. ik lijk Cupido wel!

Ben jij ook al zo in de liefdesstemming? Of kreeg je bijna een hartverzakking toen je je realiseerde dat je nog geen cadeau had voor je Valentijn? Geen paniek, in deze post heb ik een aantal presentjes voor je op een rijtje gezet. Ook op Pinterest ben ik gaan neuzen naar originele ideeën voor de meest romantische dag van het jaar. Mijn favorieten ter (p)inspiratie vind je op dit bord.

Voor sommige creaties moet je wel vroeg uit de veren, want een hart van ei beeldhouwen uit verse toast vergt tijd en opperste concentratie. Ben jij geen keukenprinses? No worries, er zijn genoeg andere opties.

Mag jij zelf ook wel eens verrast worden? Tip: print dit bericht uit en laat het nonchalant achter op de keukentafel. Succes – hopelijk – gegarandeerd.

Passie in de keuken

 

Ze zeggen niet voor niets, de liefde van een man (soms ook echt van een vrouw) gaat door de maag. Het recept voor dit originele Valentijns ontbijt kun je hier vinden.

 

 

Een alternatief op de uitgekauwde bos rozen

 

Komt die standaard bos rozen inmiddels je oren uit? Dan is het tijd om over te stappen op een alternatieve wijze om rozen te gebruiken. Daar maak je jouw Valentijn vast gelukkig mee!

 

 

Bestempel de liefde

 

Een leuke dag samen met als kers op de taart een lekkere fles champagne. Bestempel de liefde letterlijk en drink samen bubbels uit deze DYO ‘with love’ champagne glazen.

 

 

Een kus met een postzegel

 

Maak jij het liever niet te zoet, maar wil je wel iemand laten weten dat je hem of haar de allerliefste vindt? Een kaartje krijgen is altijd leuk en zegt meer dan duizend woorden.

 

 

Een droomnacht voor je Valentijn

Een romantische en sfeervolle slaapkamer. Dé sleutel voor een gezellig avondje samen. En omdat Livengo ver gaat in de liefde voor haar klanten, dragen wij daar graag een steentje aan bij. Wil jij geen blauwtje lopen op de meest romantische dag van het jaar? Ga dan naar onze Facebookpagina en maak t/m 29 februari kans op:

1x Steigerhouten bed naar keuze (de afmeting en kleur mag je zelf bepalen)

1x Romantisch dekbedovertrek

1x Bioskoopkaartjes voor jou en je partner

Happy Valentine’s Day!