Nachtkastjes om bij weg te dromen.

Bezig met laden...

Een nachtkastje langs je bed is heel handig. Voor je bril, leesboek, zakdoekjes, glaasje water, wekker, medicijnen etc. We hebben ze in alle soorten en maten. In dit blog laat ik er alvast een paar aan je zien. 

Nachtkastje Blok.


Een echte hardloper is dit nachtkastje Blok. Dit nachtkastje hang je aan de rand van je bed. Hierdoor kun je er makkelijk onderdoor stofzuigen en ook voor een bed met lades of kistjes is dit een uitkomst. 

Het nachtkastje heeft een afmeting van 45 x 19 x 19 cm (buitenmaat). Het vakje binnenin heeft een afmeting van 40 x 14 x 19 cm. Het nachtkastje kan aan het bed worden gehaakt door middel van de zwarte metalen beugel welke aan het nachtkastje bevestigd is. Heb je liever een andere afmeting? Neem dan even contact met ons op. 

Nachtkastje Lenn.


Een van onze andere favorieten is nachtkastje Lenn. Dit stoer nachtkastje heeft een lade (zonder geleider) en een opbergvak, dus genoeg opbergruimte voor alle belangrijke spullen. 

Wist je dat wij onze producten van gebruikte steigerhouten planken maken? Elke plank heeft een andere kleur, waardoor elk product een unieke uitstraling en dus ook kleur heeft. Uiteindelijk kan de afwerkingskleur dan ook in enige mate afwijken. 

Nachtkastje Hart. 

Nachtkastje Hart is een romantisch en speels nachtkastje wat ook heel goed staat op een kinderkamer. 
Hij is ook verkrijgbaar met een sterretje i.p.v. een hartje. Dit nachtkastje kan ook als krukje of bijzettafeltje gebruikt worden. Net als bij de andere steigerhouten producten kun je voor verschillende afwerkingen kiezen. Zo is hij bv. ook heel leuk in een white wash. 

Nachtkastje Trento. 

Heb je je spulletjes liever niet in het zicht liggen dan is nachtkastje Trento een goede oplossing. 
Dit nachtkastje heeft een scharnierend deurtje, waarvan je zelf kunt kiezen of je hem links of rechts laat open gaan. Bestel je er 2 dan maakt onze werkplaats ze automatisch 1 links en 1 rechts scharnierend. Dit mooie nachtkastje is er ook met witte pootjes. 

Heb je een hoger bed gekozen en wil je dat je nachtkastje even hoog is als je bedrand? Geef dit dan in het telefoon gesprek even aan onze klantenservice door. 

Dit zijn er pas 4 uit ons hele assortiment, zit het nachtkastje van je dromen hier niet tussen? Kijk dan snel even op onze website onder het hoofdstukje nachtkastjes voor de rest van ons assortiment. 

Veel shopplezier!