Fijn dat je er bent!

Bezig met laden...

Mag ik je even voorstellen: Onder de wol heet mijn blog. Omdat slapen mijn grootste verslaving is.

Marrit - Livengo.nlWanneer de dagen korter worden, de nachten langer én kouder, vind ik niets lekkerder dan op tijd mijn bed in te kruipen (en als mijn wekker gaat, hijs ik mezelf met tegenzin uit bed).

Mijn naam is Marrit. 27 lentes jong en afkomstig uit het altijd kéi-gezellige Brabant. Toen ik nog een klein kind was, was ik al bezig met interieurs. Ik maakte plattegronden van ruimtes, die ik vervolgens inkleurde. Het resultaat: hele tekenboeken vol met ‘ingerichte’ kamers. Mijn favoriet was het mega-stapelbed van wel 4 bedden hoog. Ik vraag me nog steeds af hoe je daarin je hoofd niet stoot, maar dat terzijde.

Later, wanneer de Ikea-gids op de deurmat plofte, was ik uren zoet met het kijken naar die prachtige interieurs, verschillende stijlen en producten. Ook ging ik met mijn familie regelmatig naar woon- en antiekwinkels om rond te snuffelen en ideeën op te doen. Als kind vond ik dit niet altijd even leuk. Maar, sinds mijn twintiger jaren heb ik het virus van interieurstyling en woonwinkels bezoeken ook te pakken. Nu sleep ik, iedereen die maar wil, vaak mee naar deze winkels om inspiratie op te doen. Mijn favoriete stijl is door de jaren heen regelmatig veranderd. Ik houd ervan als een interieur één geheel is, maar het moet niet té gestyled zijn. Het is juist leuk als er een persoonlijke stempel op zit.

Sfeer - vazen met bloemen | Livengo.nlIn 2008 heb ik mijn opleiding Commercieel Communicatie Management afgerond en ben ik een aantal jaren werkzaam geweest in de sales. Na mijn start bij Livengo in 2013 borrelde de passie voor interieur weer in mij naar boven. Sinds ik Pinterest en Welke.nl heb ontdekt, is mijn liefde voor interieur en styling alleen maar toegenomen. Wat krijg je daar vele ideeën van zeg! Te veel leuke dingen om in mijn huis kwijt te kunnen en te weinig zondagen om ze zelf te maken. Een aantal van de ideeën die ik op internet op doe, heb ik wél zelf in elkaar geknutseld. Zo zijn er al een paar DIY-projecten in mijn huis gekomen waar ik best trots op ben. Deze zullen ook zeker terugkomen in mijn blog.

Schrijven is altijd een grote droom van me geweest. Toen de nieuwe website de lucht in ging, wist ik het zeker: ik ga bloggen voor Livengo! Een totaal nieuw wereldje voor me en ik geef eerlijk toe dat ik het allemaal best spannend vind. Maar ik heb er vooral heel veel zin in!

Ik zal o.a. blogs schrijven over alles wat me inspireert op het gebied van wonen en lifestyle. Zo nu en dan een binnenkijker bij iemand thuis en uiteraard houd ik je ook op de hoogte van nieuwe producten, leuke acties en andere ontwikkelingen binnen ons bedrijf.

"Toen de nieuwe website de lucht in ging, wist ik het zeker: ik ga bloggen voor Livengo!"

Het afgelopen jaar was heftig en goed voor Livengo. We werkten hard aan voor jullie zichtbare dingen (zoals het uitbreiden van het assortiment en het creëren van een prachtige nieuwe website), maar ook aan onzichtbare dingen (zoals het uitbreiden van ons topteam).  Voor 2016 hebben we zoveel op de planning staan dat ik al hyper word als ik eraan denk.

Vind je het leuk om van dit nieuws op de hoogte te blijven? Dan hoop ik dat ik je de komende tijd mag inspireren met mijn foto’s en gedachten. Kijk rond, reageer, share en kom terug voor meer verrassingen. Enjoy!