Een nachtkastje naast je bed? Dit is waarom!

Bezig met laden...

In bijna iedere slaapkamer zijn ze aanwezig: nachtkastjes. Er zijn verschillende redenen om voor een nachtkastje te kiezen. Velen zijn al overtuigd. Ben jij dat nog niet? Lees dan snel verder!

Ze zijn er in alle soorten en maten. Met of zonder lades, hoog of laag, hangend of staand. Livengo heeft handgemaakte steiger- en eikenhouten nachtkastjes die passen bij haar bedden. Daarnaast zijn er in de webshop ook andere houten en metalen nachtkastjes verkrijgbaar én niet te vergeten: fruitkistjes. Maar waarom mag een nachtkastje nou niet ontbreken op jouw slaapkamer?

Stijlvol Livengo blog nachtkastjes - bed Simple en Nachtkastje Borna white wash Een nachtkastje -of twee- is de perfecte aanvulling voor je bed. Vooral wanneer het materiaal van je nachtkastje matcht met dat van je bed. Dankzij de talloze modellen is er altijd wel een die bij jouw bed past! Wat dacht je van het bed Trento met het gelijknamige nachtkastje. Beiden ook verkrijgbaar met witte pootjes, zodat het helemaal perfect bij elkaar past! Wist je dat wij onze eiken- en steigerhouten nachtkastjes in dezelfde afwerking kunnen leveren als je bed? Daarnaast kunnen we de afmetingen aanpassen, zodat de hoogte van het nachtkastje gelijk is aan de hoogte van de bedrand.

Geeft ruimte Livengo blog nachtkastjes - bed en nachtkastje Flow Laat losse spulletjes niet slingeren, maar berg ze eenvoudig op in de lade van je nachtkastje. Heb jij veel spulletjes? Dan bieden nachtkastjes met twee lades, zoals Flow en Dubo uitkomst. Je houdt op die manier jouw slaapkamer rustig, wat er weer voor zorgt dat jij je beter kunt ontspannen! Vind je juist een nachtkastje zonder lade of deurtje leuk, maar heb je wel veel losse spulletjes? Met een bakje of mandje houdt je jouw nachtkastje heerlijk opgeruimd!

Praktisch Livengo blog nachtkastjes - bed Modern en Nachtkastje Steven Een staand nachtlampje is nergens zonder nachtkastje. En waar moet je anders je bril, boek, kunstgebit, wekker of telefoon laten? Met een nachtkastje heb je de belangrijkste artikelen in bed gewoon bij de hand.

Welke artikelen mogen echt niet ontbreken naast jouw bed? Laat het weten in de reacties. Wij zijn benieuwd!