Dekbedovertrekken. Romantisch én vers van de pers!

Bezig met laden...

Slapen is het allermooist. Flarden van de dag dwalen in je dromen voorbij. Een vogel die langs vliegt. Het sprookje dat je herbeleeft. De cirkelbeweging van diepe rust naar bewustzijn, en dat elke dag opnieuw.

Heerlijk hè? Die lange winteravonden in je bed. Niet dat mijn woonkamer niet gezellig genoeg is. Maar het heerlijke geluid van de regen op de ramen en de koude wind die om het huis heen suist, doet me elke keer weer verlangen naar mijn warme holletje.

Toch kijk ik ook uit naar het volgende seizoen: de lente. Opkomende krokussen, een heldere blauwe hemel en het verruilen van je winterjas voor luchtigere kleding. Ik kan me er nu nog moeilijk een voorstelling van maken.. Gelukkig blijft het ’s avonds langzaam maar zeker steeds iets langer licht: het voorjaar is in aantocht!

Maar wat hebben we nodig om fris en fruitig het, hopelijk zonnige voorjaar, in te gaan? In de tuin werken is voorlopig nog geen optie. Dus waarom je slaapkamer niet eens een grondige voorjaarsschoonmaak geven?

Alle winterse accenten waar ik op uitgekeken ben heb ik verstopt op zolder. De ramen en deuren hebben de hele dag wagenwijd opengestaan en ik ben het huis van boven tot onder nagegaan. Zelfs de ramen zijn gezeemd. Ik weet ook niet wat me bezielde, haha..

Na zo’n lange en intensieve schoonmaakdag is er niets fijner om weg te kruipen onder fris en knisperend beddengoed. Een vers nestje en dekens met een vrolijke lenteachtige uitstraling zijn voor mij een introductie op een nacht vol heerlijke dromen.

Je kunt dus wel begrijpen dat ik verschrikkelijk enthousiast werd bij het zien van de nieuwe collectie dekbedovertrekken bij Livengo. Deze zijn rond begin maart op voorraad, maar ik kon het niet laten jullie alvast een sneak preview te geven van de frisse voorjaarsdessins in prachtige kleuren. Geniet alvast mee en doe inspiratie op met deze prachtige lentedekbedden. Of verras je Valentijn na een bezoekje aan de film met een splinternieuw liefdesnestje!

Dekbedovertrekken | Romantisch chic

Dekbedovertrekken Margaret Muir Duncan White - Livengo

Mijn favoriet: het witte dekbed van Margaret Muir. De helderwitte kleur in combinatie met de fijne structuur in het dekbedovertrek zorgt niet alleen voor een fris, maar ook een chic gevoel. Een voortreffelijk mooi overtrek, wat zijn charme vindt in zijn eenvoud. Het stiksel geeft je slaapkamer een romantisch tintje. Heerlijk om ’s avonds met je lief diep onder weg te kruipen!

 

Dekbedovertrekken | Flowerpower

Dekbedovertrekken Ariadne Spring White - Livengo

Word jij ook zo blij van een mooie bos bloemen op tafel? Wat dacht je van een uitgestrekt bloemenveld in je slaapkamer! Creëer een sprankelend lentegevoel met dit frisse dekbedovertrek van Ariadne. De vrolijke print en kleuren fleuren je slaapkamer direct op. Geen twijfel mogelijk dat jij als een roosje zult slapen!

Dekbedovertrekken | Eenvoud in al zijn pracht

Dekbedovertrekken Beddinghouse Basic Nude - Livengo

Houd je het graag eenvoudig in je slaapkamer? Kies dan voor dit prachtige katoenen dekbed van Beddinghouse. Het effen dessin zorgt voor een strakke, maar stijlvolle uitstraling. Fantastisch in combinatie met de KAAT Lollipop plaid. Deze steekt mooi af tegen het egale overtrek en zorgt voor een warme touch.

Dekbedovertrekken | Vroeg uit de veren

AMB Swan Lake Soft Pink_Sfeer

Je kan de veren op dit Marjolein Bastin dekbedovertrek bijna voelen, zo realistisch zijn ze! Dit prachtige eenvoudige dekbed met dromerige veertjes tovert jouw slaapkamer om tot een oase van rust. Lekker slapen en vroeg uit de veren wordt nu wel heel makkelijk..

Dekbedovertrekken | Slapen als een sprookje

AMB Swan Lake Soft Pink_Sfeer

Het Ambiante dekbedovertrek heeft een prachtige, grote print van twee zwemmende zwanen in een hartvorm. Zwanenkoppeltjes zijn onafscheidelijk en blijven hun hele leven samen. Hoe romantisch?!

Een sfeervol overtrek is dé eye catcher in iedere slaapkamer. Het is bijna jammer dat je ’s nachts je ogen dicht hebt. Natuurlijk zijn er leukere klusjes te bedenken dan het verschonen van je bed. Helemaal als je een dekbed in het grootste formaat hebt. Maar… met deze truc is dit voortaan zo gepiept. Hoe het werkt? Kijk snel verder!

Is jouw slaapkamer ook toe aan een nieuwe look? Nog heel even en de eerste dessins uit de voorjaarscollectie zullen beschikbaar komen. Houd de webshop daarom goed in de gaten! Op onze Pinterest pagina kun je de gehele collectie nieuwe dekbedovertrekken alvast bekijken.

Wil je op de hoogte gehouden worden? Mail ons dan gerust en we informeren je als eerste. Nu al toe aan iets nieuws? Neem gerust een kijkje in onze ruime collectie dekbedovertrekken.