De mooiste, rustgevende dekbedovertrekken voor dit najaar

Bezig met laden...

Met een ander dekbedovertrek verander je in een mum van tijd je complete slaapkamerinterieur. Een ander kleurtje en een leuk patroontje maken een wereld van verschil. Nu de wintertijd is ingegaan, wordt het toch echt tijd om je slaapkamerinterieur winterproof te maken.

Wij hebben enkele dekbedovertrekken geselecteerd met een subtiel patroontje en rustige kleuren. Perfect voor de donkere dagen! Beddinghouse Lunas - GrijsStoer met een speelse ruitenprint, dat is dekbedovertrek Lunas van Beddinghouse. Door het subtiele design en kleurverloop past het dekbedovertrek in iedere slaapkamer. Het 100% katoenen dekbedovertrek zorgt ervoor dat jij het heerlijk warm zult hebben tijdens koude nachten. Het dekbedovertrek staat subtiel bij een naturel houten bed, maar springt er echt uit bij een bed met wassing!   At Home Bleach Dekbedovertrek Bleach van At Home past perfect in een comfortabele en karaktervolle slaapkamer. Door de lichte kleur geeft het een houten bed extra uitstraling. Het dekbedovertrek heeft een design van doorgestikt stof in combinatie met een licht verweerde uitstraling, wat het overtrek een extra zachte uitstraling geeft.   Beddinghouse Basic - Goud Basic betekent absoluut niet minder mooi. Een effenkleurig dekbedovertrek zorgt ervoor dat je slaapkamer een neutraal uiterlijk krijgt. Hierdoor is het heel erg goed te combineren met accessoires. Sierkussens komen zelfs het best tot zijn recht bij een effen overtrek. Uiteraard zijn effen dekbedovertrekken ook verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. Deze gouden variant van Beddinghouse vinden wij mooi voor het najaar, dankzij de warme teint. Hierdoor hou je de warmte in je interieur.   Beddinghouse Layered Tones zwartDit dekbedovertrek heeft zonder twijfel een apart ontwerp. De print lijkt op het patroon van visschubben, bijzonder maar modern. Ondanks het bijzondere ontwerp past dit dekbedovertrek in haast iedere slaapkamer. De donkere kleur past bij de donkere dagen van het najaar. Met zonnig gekleurde sierkussens breng je in no-time een vleugje warmte aan.   Naamloos-1De collectie dekbedovertrekken van Ambiante passen in ieder interieur. Dit veelzijdige merk heeft een collectie voor een brede smaak: van klassiek tot modern. Het model Olivier heeft dan ook een kleurig, opvallend, maar tegelijkertijd rustig design. Het staat heerlijk in een lichte slaapkamer!

Daarnaast zijn er deze week diverse nieuwe dekbedovertrekken toegevoegd aan de webshop. Je vindt ze allemaal hier. Welk dekbedovertrek vind jij het beste passen bij het najaar?