Dé interieurtrends voor dit najaar

Bezig met laden...

Oktober is alweer bijna halverwege, wat betekent dat de herfst al aardig is ingeburgerd. Hoewel we de regen af en toe helemaal beu zijn, zijn we stiekem toch een klein beetje fan van het najaar. We maken -bewust of onbewust- ons interieur toch extra gezellig in dit seizoen.

Het najaar is dan ook het ideale moment om je interieur aan te pakken. Tover je huis om in een sfeervol geheel met mooie sierkussens, leuke kaarsen en andere gezellige woonaccessoires. Wij voorzien je van de laatste trends voor dit najaar, zodat jij vol inspiratie kunt starten met de make-over. De interieurtrends voor het najaar van 2019 blog - terracotta Warme tinten kunnen dit jaar niet ontbreken. Op dit moment hot and happening is de terracotta kleur. Maar ook items met riet, hout en rotan geven een karaktervolle touch. Met een paar accessoires geef je jouw interieur direct een warme, natuurlijke uitstraling. De interieurtrends voor het najaar van 2019 blog - behangWe kennen behang al héél lang. In bijna ieder huis is wel een behangen muurtje te vinden. Maar behang mag meer, het mag overal. De nieuwe trend is gericht op het gebruik van behang als verbindende factor. Gebruik de kleuren uit je behang als kleurenpallet voor de rest van je interieur. Dit klinkt misschien lastig, maar dat is het absoluut niet. Je laat de kleuren al terugkomen met een sierkussentje of dekbedovertrek. De interieurtrends voor het najaar van 2019 blog - velvet Geen nieuwe trend, maar deze stof blijft dé stof, ook dit najaar. Niet gek dat het nog populair is, want deze zachte stof heeft een warme en glamorous look. Luxe en sfeervol dus, we love it! Wij hebben dan ook enkele velvet zitjes opgenomen in ons assortiment. Benieuwd? Je vindt ze hier. De interieurtrends voor het najaar van 2019 blog - ronde vormen Ronde vormen geven een speelse twist aan je interieur. Denk aan ronde (bijzet)tafels, voerkleden en wanddecoratie. Het doorbreekt de hoeken en strakke lijnen, die je in iedere ruimte tegenkomt. De interieurtrends voor het najaar van 2019 blog - urban jungle Een make-over hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn. Haal alle planten die de vorst niet overleven lekker naar binnen, want de urban jungle trend is nog steeds populair. Wat het helemaal gemakkelijk maakt: planten staan overal! Plaats ze op je nachtkastje, op een wandrek of juist ergens midden in de kamer en klaar is Kees. De interieurtrends voor het najaar van 2019 blog - stoere accenten Wij houden van interieurs met een stoer tintje. Naast hout is steen een stoer materiaal. Ook dit najaar zien we stoere materialen als beton en baksteen terug in huis. Combineer deze stoere materialen met zachte materialen als linnen of wol voor de perfecte balans! Voorzie de muur op je slaapkamer van een likje betonverf en combineer dit met een houten bed en een leuk dekbedovertrek.

Kun je niet wachten om te starten met de make-over van jouw interieur? Kijk dan eens in onze webshop óf kom eens een kijkje nemen in onze showroom in Riethoven, vlakbij Eindhoven.