De interieur trendkleuren van 2021

Bezig met laden...

Overweeg je om jouw slaapkamerinterieur te voorzien van een nieuw kleurtje? Er komen ieder jaar weer diverse nieuwe kleuren op de markt. Ook in 2021 zitten er weer enkele pareltjes bij!

Vorig jaar waren de kleuren groen en terra cotta enorm populair. Dit jaar stelen wederom aarde- en natuurtinten de show. Heb je bijvoorbeeld de Flexa kleur van het jaar 2021 al gezien? De kleur heet ‘Brave Ground’. Het is een prachtige beige tint; heerlijk rustig en warm! Maar de kleurmogelijkheden zijn tevens uitgebreid met diverse roze- en blauwtinten. Wij geven je een kijkje in de nieuwe kleurenpaletten van Flexa: 4 paletten met allen een heerlijk verfrissende uitstraling. Expressive Flexa Expressive Het expressive kleurenpallet bestaat uit een combinatie van pasteltinten met opvallende rozekleurige tinten. Kies voor een rustige muur met de pasteltinten of laat je muur eruit springen met de rozetinten. De opvallende harde kleuren uit het pallet zijn prima te combineren met de zachte tinten.  

Trust Flexa Trust Warm, rustig, stoer en chic. Op de kleuren uit het Trust kleurenpallet raak je niet zomaar uitgekeken. De kleuren zijn tijdloos en stuk voor stuk heerlijk rustig, zélfs de donkerste kleuren uit dit pallet.

Earth Flexa Earth Overweeg je een blauwe kleur op de muur? Dan moet je dit kleurenpallet eens bekijken. Naast de blauwtinten biedt het pallet ook bruin/groentinten. 

Timeless Flexa Timeless Het  tegenovergestelde van het Earth kleurenpallet is het Timeless pallet. De zonnestralen spatten hier namelijk vanaf! Zonder twijfel is dit het meest warme nieuwe kleurenpallet uit de collectie.

Zo kies jij –ook gedurende de lockdown- de perfecte kleur voor jouw slaapkamermuren Wil je graag jouw slaapkamer aanpakken, maar vind je het lastig de juiste kleuren te bepalen? De sluiting van alle interieurwinkels en bouwmarkten maakt het er niet gemakkelijker op. Kleurenwaaier.nl heeft hiervoor een oplossing. Op de website vindt je namelijk een online kleurenwaaier. Kies een bepaalde kleur en je ziet een overzicht van alle kleuren van diverse merken, net als op een kleurenwaaier uit de bouwmarkt of interieurzaak!