6x een bureau voor de kinderkamer

Bezig met laden...

Een kinderkamer inrichten kan lastig zijn. De slaapkamer van je kind moet ruimte bieden waarin ze hun spullen kwijt kunnen en waar ze goed kunnen slapen. Maar staat er nog geen bureau? Dan wordt het nu echt tijd om er een aan te schaffen. Vandaag daarom ‘bureau’ inspiratie! Deze bureaus staan allemaal in de kinderkamer, maar je kan, als je er de ruimte voor hebt, ook in je woonkamer zo’n plek creëren.

Een kinderkamer zonder bureau komt bijna nooit voor. Ruimte om te leren hebben ze nodig. Huiswerk wordt steeds vaker aan de keukentafel gemaakt, maar voor een proefwerk moet je vaak wel even stampen. Beneden studeren op de bank zorgt voor te veel afleiding en een goede huiswerkplek is dan ook onmisbaar. En ook al heb je nog geen huiswerk of kan je nog niet schrijven, ook dan is een bureau heerlijk om uren achter te spelen. Lekker lezen, knutselen en tekenen; laat ze genieten op hun kamertje want voor je het weet zijn ze het huis uit!

Een stoer bureau dat tegen een stootje kan

Kinderen klimmen, hangen en liggen als het even kan overal op. Dus ook op hun bureau. Een bureau voor de kinderkamer moet daar tegen kunnen, het moet niet bij de eerste de beste wilde bui omvallen. Voor huiswerk en andere activiteiten heeft een kinderkamer dus een kidsproof bureau nodig. Livengo heeft bureaus in het assortiment die tegen een stootje kunnen en zó zijn ontworpen dat kinderen zich er niet snel aan kunnen bezeren. Wat je smaak ook is, we hebben altijd een bureau dat past bij de slaapkamerstijl van jouw kleintje. En stoer zijn ze ook!

Steigerhout bureau Mickey | in iedere kleur en afmeting

Voor een Scandinavische en stoere woonstijl bieden robuuste steigerhouten meubelstukken dé uitkomst. En hoe leuk staat dit steigerhouten bureau ‘Mickey’ in combinatie met je steigerhouten bed?!

steigerhout bureau mickey in iedere gewenste kleur en afmeting Livengo

Bureau ‘Mickey’ is verkrijgbaar in diverse kleuren en verschillende afmetingen. Zo zijn de kleinste bureaus geschikt voor jonge kinderen en de kleinere slaapkamers. Voor tieners die ook een computer op het bureau hebben staan is het handig om te kijken naar een ruimer bureau. Zo gaat steigerhout bureau ‘Mickey’ tot een breedte van 220 cm en diepte van maar liefst 100 cm. Ruimte genoeg voor al je spullen!

bureau van gebruikt steigerhout voor de kinderkamer Livengo

Heb je liever een nóg groter (of juist kleiner) bureau? Geen probleem, wij produceren bureau ‘Mickey’ in de gewenste afmeting. Dit meubel is tevens perfect te combineren met steigerhout nachtkastje ‘Kuby’ en ladekast ‘Mickey’.

Metalen bureau Jacky | een uniek meubel in je slaapkamer

stoer metalen bureau jacky voor in de slaapkamer van je kind Livengo

Breng de sfeer van de middelbare school in huis met dit stoere metalen bureau van de ‘Jacky’ serie. Door de unieke vintage afwerking is dit een uniek meubel in je huis of in de kamer van je kind. Tegenwoordig hoeven bedden en bureaus niet meer te matchen in dezelfde stijl. Er zijn veel leukere opties. In combinatie met de kleine lockerkast ‘Jacky’, de 1-deurs kast, 2- of 3 deurs lockerkast creëer je toch een prachtig totaalplaatje voor je kleine spruit.

Bureau Gaia | het perfecte studiemaatje

wit bureau gaia studeren kinderkamer Livengo

Houd je van eenvoudig? Ga dan voor bureau ‘Gaia’, een meubel dat eigenlijk in iedere kinderkamer wel past. Stijl het zoals jij wilt: een combinatie van kleuren of juist helemaal wit. Bureau ‘Gaia’ heeft een lade en achter het kastdeurtje zitten opbergvakken. Als je klaar bent met werken of spelen, kun je alles binnen een handomdraai weer netjes opbergen.

Bureau / sidetable Nuri | stoer en multifunctioneel

multifunctioneel bureau sidetable nuri voor in woonkamer of slaapkamer Livengo

Voor een kleine werkhoek in de huiskamer of een kleine kinderkamer, dit bureau is beslist geen doorn in het oog. De metalen beugels zorgen voor een stoer uiterlijk. Je kunt hem onder andere gebruiken als tafel, sidetable of bureau. Combineer bureau/sidetable ‘Nuri’ met 1 of 2 krukjes zoals het piano krukje ‘Wibi’ en/of bok kruk ‘Capra’.

Bureau Lamu | met plezier aan de studie

bureau lamu staalgrijs in combinatie met speelgoedkist Lamu, kast Lamu, wandrek Lamu, sisal kleed hipp en sisal poef hipp kinderkamer Livengo

Bureau ‘Lamu’ maakt studeren niet alleen makkelijker, maar ook een stuk leuker. Met zijn grijze kleur en robuuste uitstraling is dit meubel echt een blikvanger in je slaapkamer. De kast ‘Lamu’ past er perfect bij, evenals speelgoedkist ‘Dori’ of ‘Lamu’ en wandrek 'Lamu'. Maak de slaapkamer helemaal af met Sisal kleed 'Hipp' en poef 'Hipp'.

Hoogslaper met bureau | ruimtebesparend

steigerhouten stapelbed hoogslaper met bureau makkelijk om te toveren tot tweede slaapplek kinderslaapkamer Livengo

Heb je niet zo veel ruimte in de kinderkamer, kies dan voor een bureau onder een hoogslaper. Steeds meer kinderen hebben een stapelbed op hun verlanglijstje staan. En terecht: zo kunnen ze lekker lezen, tekenen en huiswerk maken op hun slaapkamer. Het bureau kan makkelijk omgetoverd worden tot een tweede slaapplek. Ideaal voor als er eens een vriendje komt logeren!

Nieuw schooljaar, een nieuwe kinderkamer!

De zomervakantie komt eraan. Het is de periode om te ontspannen, maar ook om je voor te bereiden op het nieuwe schooljaar. En hoe fijn is het om het nieuwe jaar te starten met een frisse nieuwe kinderkamer?! Natuurlijk hoef je niet alles te vervangen om binnen één dag de slaapkamer van je kleine gup een nieuwe look te geven. Denk bijvoorbeeld aan een nieuw kleurtje op de muur, een nieuw dekbedovertrek en het toevoegen van wat hippe accessoires. Kinderen worden groter en ouder en daar hoort tenslotte ook een ander type kamer bij.

stoere jongens slaapkamer Livengo

Jongens starten het nieuwe schooljaar extra goed met Inca kruk Picchu en letterbak Picchu. Geef de kamer een nóg stoerdere uitstraling met het Beddinghouse Kids Pirate Ship dekbedovertrek.

prinsessen slaapkamer meisjes

Is roze de favoriete kleur van je kleine meid? Dan is slapen onder dit Beddinghouse Kids Princess overtrek echt een droom. Alle schoolspullen bewaart ze mooi in opbergkist ‘Dori’ en letterbak ‘Eddy’.

slaapkamer kids voor dierenvrienden Livengo

Dierenvrienden staan in de startblokken voor het nieuwe schooljaar met dit leuke Schaap vloerkleed ‘Shaun’, sierkussen KAAT Striped Animal en het dekbedovertrek Kids Wild Life van Beddinghouse.

steigerhouten kajuitbed met opberglade voor al je speelgoed kinderkamers Livengo

En nog een laatste tip: kies voor een handige opberger die je tegelijkertijd als speelplek kunt gebruiken. Deze opberglade bijvoorbeeld, die je onder het bed schuift. Hierin bewaar je je lego, blokken of trein. En als ze ouder worden tover je het bed zo om in een bank. Chillen maar!

Is de slaapkamer van jouw zoontje of dochtertje al klaar voor een nieuw studiejaar? Of ga jij hem of haar binnenkort verrassen met een nieuwe kamer? Ik ben benieuwd!