6 leuke Netflix series voor in bed

Bezig met laden...

Als je geen Netflix hebt, dan hoor je er tegenwoordig eigenlijk niet meer bij. In de sportschool, bij de koffieautomaat en tijdens dates: je hoort min of meer op de hoogte te zijn van de populairste Netflix series. En die zijn er een heleboel! Het is heerlijk om op een luie avond nog even één aflevering te kijken voordat je gaat slapen en daarom zetten we graag 6 leuke Netflix series voor in bed op een rij.

De leukste Netflix series voor in bed

De één is dol op thrillers en de ander houdt van romantische comedy series. Wat de leukste Netflix serie is verschilt dus enorm per persoon. We zetten daarom 6 hele verschillende Netflix series op een rij, zodat je genoeg keuze hebt om in je steigerhouten bed nog even een leuke serie te kijken! Zet drinken (en snacks) op je nachtkastje en kies een serie uit het onderstaande lijstje van aanraders:

  1. Please like me

films De naam van deze serie geeft eigenlijk al een goed idee van waar het over gaat. In de serie volg je het leven van een homoseksuele jongen en zijn vrienden. Er gebeuren zowel grappige als dramatische dingen, die voor velen heel herkenbaar zijn. Een leuke serie om te volgen dus!  

  1. Le Casa de Papel

casapapel Deze thriller krijgt steeds meer populariteit in Nederland. Het is een Spaanse serie waarin specialisten zich, onder leiding van een crimineel, laten opsluiten in een gebouw om geld te maken. Hiermee willen ze de politie manipuleren en met miljarden het gebouw verlaten, maar of dat lukt…  

  1. Orange is the new black

orangeisthenewblack Ook al heb je nog nooit een enkele aflevering op Netflix gekeken, van deze gevangenisserie moet je haast wel gehoord hebben. Het is een combinatie van ‘comedy, crime en drama’ en met al meerdere seizoenen op Netflix kun je er wel even mee vooruit. Deze serie moet je gezien hebben!  

  1. Love

love Van een gevangenisserie gaan we over op iets totaal anders. De serie Love is (zoals de naam verklapt) geschikt voor degenen die houden van komedie, drama en romantiek. Je wordt meegenomen in de ups & downs van een stel en daar zitten de nodige hilarische momenten tussen.  

  1. Stranger things

strangerthings Deze serie is niet voor iedereen geschikt om in bed te kijken, want nachtmerries zijn dan min of meer gegarandeerd. Tenzij je natuurlijk houdt van horror series en niets liever kijkt. De serie gaat over een jongetje dat verdwijnt en is ook erg populair onder Netflix liefhebbers.  

  1. Broadchurch

broadchurch Als je houdt van drama, dan is de Britse serie Broadchurch wellicht wat voor jou. Deze politieserie draait namelijk om een mysterieuze moordzaak en speelt zich af in het kustplaatsje Broadchurch. Dat is weer eens wat anders dan een romantische liefdesserie, waar je soms niet op zit te wachten. Missen we er eentje die echt op ons lijstje moet staan?