5 stylingtrends voor het voorjaar van 2017

Bezig met laden...

Hoewel het nog verraderlijk koud kan zijn, komen we toch aardig in de buurt van het voorjaar. En wat is dat een lekker gevoel! We moeten nog even wachten tot het officieel lente is, maar we kunnen ons er natuurlijk wel al op verheugen. En wat dacht je van het lente proof maken van je interieur? Maak jouw interieur alvast klaar voor de lente met deze 5 styling trends voor het voorjaar van 2017!

Donkere lente

slaapkamertrend_robuust2 Waar oudroze in het najaar helemaal hot was, blijft dat nog steeds een mooie lentekleur. Maar de nadruk ligt dit jaar op donkerdere tinten. Geen pastelkleurtjes dus, maar bijvoorbeeld donkergroen en donkerblauw. Deze tinten zijn erg mooi te combineren met gouden of koperen accessoires!

Natural beauty

slaapkamertrend_robuustWat betreft de uitstraling van je interieur, kun je denken aan grof en natuurlijk. Het hoeft dus niet helemaal perfect te zijn: maak gebruik van wat de natuur je biedt! Het industriële karakter doet het nog steeds wel goed. Dus met de steigerhouten bedden van Livengo zit je gebakken dit voorjaar! Houd je niet zo van spullen? Ook een minimalistisch interieur is helemaal hot.

Kurk!

slaapkamertrend_kurk Om nog maar even door te gaan op dat natuurlijke sfeertje: kurk doet het dit voorjaar erg goed. Het heeft een natuurlijke look, maar het geeft ook dat beetje extra door de bijzondere textuur. Gelukkig is het een vrij basic detail, dus dit kun je prima combineren met bijvoorbeeld steigerhout.

Boho style

slaapkamertrend_boho Als je denkt aan natuurlijk, dan denk je misschien ook wel aan ‘Boho’. Hierbij denken veel mensen meteen aan de hippies op Ibiza, maar je hoeft hiervoor geen hippie te zijn. Met bloemen, natuurlijke materialen en etnische printjes, heb je al snel een Bohemian uitstraling te pakken! Zelfs met enkel wat sierkussens met print kom je al een heel eind en die kun je ook makkelijk weer verwisselen.

Groen, groener, groenst

slaapkamertrend_groen Het houdt niet op: we gaan door met het natuurlijke thema. En wat is er natuurlijker dan planten? Ze staan leuk, maar ze zorgen ook voor meer zuurstof in je woning. Wist je dat er zelfs een anti snurk plant bestaat? Dat is vooral in de slaapkamer ideaal. Want hoe lekker jouw steigerhouten bed ook ligt: als je een snurker naast je hebt liggen, slaap je meestal niet zo goed!

5 styling trends voor het voorjaar van 2017

Met deze 5 styling trends voor het voorjaar van 2017 kan jouw lente niet meer stuk! Helaas moeten we dus nog even wachten tot het echt zo ver is. Maar tot die tijd kun jij je alvast lekker bezighouden met het restylen van je interieur. En vergeet vooral niet dat je interieur bij je moet passen, je wilt tenslotte écht thuiskomen als je thuiskomt. Je kunt ze toepassen in de door jouw gewenste mate!