4 x DIY projecten voor in de slaapkamer

Bezig met laden...

Het is eindelijk lente! Vanaf nu zal de temperatuur weer wat omhoog gaan en zullen we de zon vaker tevoorschijn zien komen. Daar word je toch vrolijk van? De lente biedt meteen ook een mooie mogelijkheid om je slaapkamer weer eens een beetje te restylen. In dit artikel vind je daarom 4 DIY (Do It Yourself) projecten voor in de slaapkamer! Ze zijn allemaal ontzettend simpel, maar erg leuk!

Foto op gaas

Naamloos-1_0003_wandrek Als je fan bent van Pinterest, dan heb je deze DIY vast al voorbij zien komen. Als je foto’s in je slaapkamer wilt, maar niet op de standaard manier, ga dan voor deze DIY! Koop een gaaspaneel bij de bouwmarkt en wat kleine knijpertjes. Je kunt ervoor kiezen om het gaas bijvoorbeeld wit te maken, maar je kunt het ook in de natuurlijke kleur laten. Zoek vervolgens wat foto’s bij elkaar en klip ze op het bord met de knijpertjes. Zet je DIY fotorek bijvoorbeeld op je bureau en je merkt het al: het is super simpel, maar super leuk!

Bron: https://nl.pinterest.com/pin/375417318913907577/

Mason jar hergebruiken Naamloos-1_0000_masonjar Ook helemaal populair op dit moment zijn mason jars, je vindt ze overal! Ze zijn niet alleen handig om uit te drinken, maar ook nog eens leuk voor DIY projecten. Pak er een die je nu toch niet gebruikt of koop er een bij bijvoorbeeld de Hema, Xenos, Flying Tiger, Wibra of Zeeman. Koop dan ook meteen een leuk plantje of een mooi bosje bloemen. Het enige dat je hoeft te doen, is jouw plant of bosje bloemen in de pot te doen. Voor een speels effect kun je mason jars in verschillende maten gebruiken en die bij elkaar zetten in bijvoorbeeld een letterbak met verschillende soorten plantjes er in!

Bron: https://nl.pinterest.com/pin/235102043024840915/

Zwevende sieraden

Naamloos-1_0001_Laag-2 Heb jij niet de luxe van een inloopkast en heb je je sieraden gewoon op je slaapkamer liggen? Het is zonde om mooie sieraden in een donkere lade te stoppen. Hang ze op en geniet er extra van door er alleen al naar te kijken! Deze DIY is ook weer ontzettend simpel en snel uit te voeren. Maak een fijne boswandeling, raap een tak op en neem hem mee naar huis. Bevestig zoveel haakjes als nodig onderaan de stok en knoop een touw vast aan de uiteinden van de stok. Hang je mooiste sieraden aan de kleine haakjes en hang de stok op aan een haakje op de muur! Zo kun je je sieraden goed bewonderen en kun je ze ook nog eens snel pakken. Handiger dan bewaren in je nachtkastje!

Bron: https://nl.pinterest.com/pin/360288038924993171/

Simpele kast

Naamloos-1_0002_Laag-1 En om nog in de houtsferen te blijven: je kunt ook eenvoudig zelf een kastje maken. En dan bedoelen we niet een mega kledingkast, maar een handige aanpasbare stapelkast. Gebruik het om je schoenen of je boeken op te bergen of gewoon als stellingkast! Het enige dat je hoeft te doen, is wat fruitkistjes opstapelen en klaar is kees! Eventueel kun je ze weer wit verven als je dat mooi vindt.

Bron: https://nl.pinterest.com/pin/70087337928602448/