Toon alle categorieën

Extra groot bed van steigerhout

Extra groot bed van steigerhout

15 artikel(en)

per pagina

Steigerhout bed Modern 3.0

In hogere sferen
€ 329,00
Comfort hoogte

Steigerhout bed Listo

Het stralende middelpunt
€ 429,00

Steigerhout bed Simple

Eenvoud als rode draad
€ 229,00

Steigerhout bed Flow

Zweef boven de grond

Normale prijs: € 319,00

Special Price € 279,00

Steigerhout bed Monti

Dé bikkel onder de bedden
€ 269,00
Extra voordelig

Steigerhout bed Modern

Een ware sfeermaker
€ 279,00

Steigerhout bed Simple 2.0

Sfeervol en rustgevend
€ 279,00

Steigerhout bed Bando

Uitblinker in eenvoud
€ 209,00

Steigerhout bed Pura

Een bed met een twist
€ 429,00

Steigerhout bed met lades

Bespaar je de ruimte!
€ 399,00
Handige opberger

Steigerhout bed Trento

Romantiek ten top
€ 299,00

Steigerhout bed met fruitkistjes

Realiseer je droom!

Normale prijs: € 489,00

Special Price € 399,00

Unieke opberger

Steigerhout bed met lades multi

Bespaar je de ruimte!

Normale prijs: € 499,00

Special Price € 429,00

Steigerhout bed Retro

Stijlvol design
€ 279,00

Steigerhout bed Rustiek

Stijlvol design
€ 279,00

15 artikel(en)

per pagina

Extra groot bed van steigerhout

Heeft u de luxe van een extra grote slaapkamer? Dan wilt u wellicht ook een extra groot bed overwegen! Slapen als een koning doet u namelijk pas echt in een kingsize bed. Een mooi kingsize bed welteverstaan, en daarom maken we bij Livengo prachtige, karakteristieke extra grote bedden van steigerhout tot maar liefst 2 meter breed! Van romantisch of landelijk tot stoer en industrieel. Voor elke woonstijl vindt u bij Livengo een steigerhouten bed vinden. In een extra groot exemplaar zult u – eventueel samen met uw geliefde – kunnen slapen als een roosje!

Het voordeel van grote bedden

Een groot bed heeft niet alleen een luxe uitstraling, maar ook hele praktische voordelen. Wist u dat samen slapen oorspronkelijk helemaal niet zo bedoeld was? Het ontstond enkel uit de tijd dat men kleinbehuisd was en uit ruimtegebrek één bed met twee personen moest delen. Waarschijnlijk minder romantisch dan u gedacht had. Uit onderzoek blijkt dan ook dat de kwaliteit van slaap bij samen slapen gemiddeld 50% vaker wordt verstoord dan bij alleen slapen. Hoe dat komt hoeven we u vast niet te vertellen. Woelen, draaien, snurken, luidruchtig ademen en het trekken aan lakens en dekens herkennen we allemaal wel. Dat slechte slapen kan logischerwijs allerlei problemen in de hand werken: van vermoeidheid overdag tot zelfs hoge bloeddruk en andere kwalen aan toe! Moet je dan maar apart gaan slapen? Ook dat doen de meeste mensen niet graag. Je wilt toch nog even lekker kunnen knuffelen of praten met je partner voor je in slaap valt. De oplossing: kies voor een extra groot bed! Dankzij een zee aan ruimte heeft u alle vrijheid om te bewegen zonder dat u elkaar in de weg ligt. En ouders herkennen dit allemaal wel: grote bedden zijn ook ideaal in de weekenden wanneer de kinderen vroeg wakker worden en bij hun ouders in bed kruipen!

Extra grote & extra lange bedden van Livengo

Livengo biedt extra grote steigerhouten bedden in verschillende ontwerpen. Bij al deze bedden bestaat de mogelijkheid om zelf het formaat te kiezen. Qua breedte heeft u de keuze uit 90 cm, 100 cm, 120 cm, 140 cm, 160 cm, 180 cm of kingsize formaat 200 cm. Dat is nog niet alles. Ook qua lengte heeft u keuze uit verschillende formaten: 200 cm, 210 cm of zelfs 220 cm. Handig als u wat langer bent dan de gemiddeld mens, u wilt immers ook kunnen slapen zonder dat uw tenen uit het bed hangen! Heeft u verder nog speciale wensen? Laat het ons vooral weten. Al onze bedden worden met de hand gemaakt, waardoor we ontwerpen gemakkelijk kunnen personaliseren!

Uw bestelling bij Livengo

Plaatst u een bestelling bij Livengo, dan bent u altijd verzekerd van een perfecte service. Nadat we uw wensen hebben doorgesproken gaan we aan de slag met uw meubel. Pas wanneer deze af is en bij u thuis is afgeleverd en – gratis! – gemonteerd, hoeft u pas te betalen. U geniet altijd van vijf jaar garantie op onze extra grote bedden. En heeft u nog vragen voor onze klantenservice? Neem gerust contact op, we staan u graag te woord! Wij zijn namelijk pas tevreden als u dat ook bent!

Bekend van: Bekend van Lifestyle Experience, RTL4, Libelle en Vrouw

Neem gerust contact op!

040 - 201 24 13