Schotelflex

Schotelflex

Bezig met laden...

Ga voor een excellent ligcomfort

Ben je op zoek naar een optimale drukverdeling? Kies dan voor onze nieuwe lijn, de Schotelflex lattenbodem. 

Ook voor de combinatie tussen een vlakke + elektrisch verstelbare bodem is deze lijn geschikt, deze hebben namelijk dezelfde hoogte. 

Een goed matras erop, en je bent klaar!

Materiaal

De schotelbodem bestaat uit 55 schotels*, welke op een beukenhoutenlat zijn bevestigd. De heupzone heeft 10 verstelbare schotels om het ligcomfort in te stellen. Tevens beschikt deze bodem over een schoudercomfortzone.

* De kleur van de lattenbodem kan afwijken van de afbeelding.

Appeltje eitje

Livengo levert bedden standaard zonder lattenbodem en/of matras, maar deze kunnen uiteraard wel meegeleverd worden. Zo heb je alles in één keer in huis, wel zo gemakkelijk! 

Bij het produceren van jouw bed houden wij altijd de matrasmaat aan.

Beschik je al over een matrasbeschermer? Deze verlengt de levensduur van je matras en is makkelijk te selecteren in het keuzemenu.

Die wil ik!

Word je graag persoonlijk geholpen? In onze showroom ben je zes dagen per week welkom en helpt één van onze collega’s je graag bij je keuze en het beantwoorden van al je vragen.

Online bestellen hoeft niet ingewikkeld te zijn. Bij Livengo is dit in ieder geval zo gepiept. Binnen een paar stappen bepaal je helemaal zelf wat je wilt hebben en hoe je wilt betalen. Wij nemen vervolgens binnen enkele dagen contact met je op om je bestelling door te nemen en een leverdatum af te stemmen. Enkele dagen voor levering ontvang je per email het exacte tijdstip (op 1 of 2 uur nauwkeurig), zodat je niet de hele dag op ons hoeft te wachten.

Meer informatie
Aantal latten55 Schotels*
Aantal motoren1
Comfortzones5
Dikte bodem10 cm
Heupzone instelbaarJa, 10-voudig
Schotelfix

Schotelfix

€ 481,00

Kies je opties

€ 481,00

Waarom Livengo?

  • Betalen bij aflevering
  • Altijd 5 jaar garantie
  • Gratis montage (m.u.v. kasten)
  • Persoonlijke afhandeling