Toon alle categorieën

Veel gestelde vragen

Wat is de levertijd van jullie producten?

Onze gemiddelde levertermijn bedraagt 4 weken. Dit kan wat sneller zijn maar duurt nooit veel langer. Wil je exact weten wanneer we bij jou in de buurt kunnen zijn voor de levering, bel ons dan op 040-2012413 en kies voor optie 3

Kan ik nu al bestellen en pas later laten leveren als mijn slaapkamer helemaal klaar is?

Uiteraard is dat geen enkel probleem. Het kan zelfs alleen maar in je voordeel werken omdat we zo extra goed vooruit kunnen plannen.

Wordt mijn bed ook in elkaar gezet als jullie komen bezorgen?

Als wij je bed komen bezorgen, zorgen we ook dat dit netjes in je slaapkamer wordt gemonteerd. Onze chauffeurs dragen alles naar boven, uitgezonderd van Beauform matrassen en kledingkasten, deze worden volledig ingepakt tot achter de voordeur geleverd. De kasten zijn zelfbouwpakketten met een duidelijke instructie.

Ik heb een steigerhouten bed besteld, en wil graag een bijpassende kledingkast van hetzelfde materiaal, kan dit?

Het is een vraag die we regelmatig van klanten krijgen. Het aanbod van steigerhouten kasten is op internet enorm. Toch raadt Livengo het altijd af om een slaapkamerkast van steigerhout te bestellen. Steigerhout werkt namelijk altijd een beetje. Bij grote oppervlaktes zoals paneeldeuren komt er spanning op het meubel te staan, waardoor gedeeltes krom kunnen trekken. Het ziet er prachtig uit, maar je zult er helaas nooit lang plezier van hebben. Een kledingkast van steigerhout? Beter dus van niet! Dit probleem doet zich overigens alleen bij kasten voor. Steigerhouten bedden en bureaus bestaan uit kleinere oppervlaktes en zijn op zo veel punten bevestigd dat het hout geen kant meer op kan. Over 10 jaar ben je verzekerd van een nog net zo’n mooi ledikant of bureau van steigerhout in jouw slaapkamer.

Ik zie dat ik kan betalen in termijnen. Hoe werkt dat?

Een nieuw bed aanschaffen kan een kostenpost zijn. Omdat we graag meedenken met onze klanten hebben we naast de mogelijkheid om direct of bij aflevering te betalen ook de mogelijkheid toegevoegd om je bestelling in termijnen af te rekenen. Indien je totaalbedrag € 1.000,- of meer bedraagt is er de mogelijkheid om het totaal bedrag in drie termijnen te voldoen. Je betaald direct 1/3e deel van je bestelling. Een maand later het tweede deel en weer een maand later het laatste deel. Je betaald via het platform van Capayable: hierdoor heb je geen lening nodig, geen account nodig of rente op het totaalbedrag. Wel zo handig als je even krap bij kas zit en toch een fijne nachtrust wilt ;-)

Hoe lang krijg ik garantie?

Op al onze meubels en matrassen zit standaard een garantie van 5 jaar. Op onze matrassencollectie zit tevens een garantie van 5 jaar (voor aanvullende informatie verwijzen wij je graag naar de voorwaarden)

Hoe lang mag ik proefslapen op mijn matras?

Je mag je matras bij ons altijd 60 dagen geheel risicoloos uitproberen. De enige voorwaarde die we stellen is dat je jezelf wel echt minimaal 30 dagen de tijd geeft om eraan te kunnen wennen. Wij staan voor kwaliteit en weten daarom zeker dat we jou de ultieme nachtrust kunnen bieden.

Wat gebeurt er als ik mijn bestelling heb geplaatst?

Als je bestelling is afgerond, nemen wij vervolgens binnen enkele dagen contact met je op om je bestelling door te nemen en een leverdatum af te stemmen. Een week voor levering ontvang je per email het exacte tijdstip (op 1 of 2 uur nauwkeurig), zodat je niet de hele dag op ons hoeft te wachten. Betalen kun je bij onze chauffeurs doen, per pin of contant.

Hebben jullie een showroom?

Ja zeker, wij beschikken over een showroom waar de meeste van onze bedden en alle matrassen uit te proberen zijn. Wij zijn 6 dagen per week geopend. Je kunt ons bereiken op 040 - 201 24 13. Het adres van onze showroom is: Leemskuilen 5C, 5563 CK Westerhoven (nabij Eindhoven).

Neem gerust contact op!

040 - 201 24 13