Dekbed Silvana Royale - medium / light

Dekbed Silvana Royale - medium / light

Bezig met laden...

Dekbed Silvana Royale - medium / light

Zo licht als een veertje

Val heerlijk in slaap met dit luxe dekbed, gevuld met 100% eendendons. Je voelt dat er een dekbed op je ligt, maar je wordt er niet onder bedolven. Het gewicht loopt van 400 gram voor een dekbed van 140 x 200 cm tot 800 gram voor een de afmeting 260 x 220 cm. 

Eendendons is heerlijk warm, maar toch luchtig. Zo ervaar je altijd een aangename temperatuur. Dat is nog eens lekker slapen!

Dit dekbed biedt een medium / light warmte. Wil je graag een warmer dekbed? Kies dan voor de 'Silvana Royale - medium' of kies voor de 4-seizoenen variant, waarbij het medium dekbed wordt gecombineerd met een aanzienlijk koeler dekbed.

Materiaal

Dekbed Silvana Royale is gevuld met 100% eendendons. Dons houdt lucht vast. Het lichaam verwarmt de lucht tussen het dons, waarna het dons de warmte ook vasthoudt.

Dons is ideaal als je van nature veel transpireert. Behalve dat een donzen dekbed heel goed is in het absorberen van vocht, heeft het ook een grote veerkracht en is licht van gewicht. Hoe hoger het donsgehalte, hoe luchtiger en lichter het dekbed.

De buitenhoes is uitgevoerd in 100% zuiver katoen.

Die wil ik!

Online bestellen hoeft niet ingewikkeld te zijn. Bij Livengo is dit in ieder geval zo gepiept. Binnen een paar stappen bepaal je helemaal zelf wat je wilt hebben en hoe je wilt betalen. Wij nemen vervolgens binnen enkele dagen contact met je op om je bestelling door te nemen en een leverdatum af te stemmen. Enkele dagen voor levering ontvang je het exacte tijdstip (op 1 of 2 uur nauwkeurig), zodat je niet de hele dag op ons hoeft te wachten. Bestel je uitsluitend een hoofdkussen, ander beddengoed of een accessoire? Dan sturen wij het zo snel mogelijk per post naar je op.

Meer informatie
Type dekbed100% eendendons
Anti allergischNee
WasbaarNee
TijkKatoen
Dekbed Silvana Royale - medium

Dekbed Silvana Royale - medium

Dekbed Silvana Royale - 4 seizoenen

Dekbed Silvana Royale - 4 seizoenen

€ 179,95

Kies je opties

€ 179,95

Waarom Livengo?

  • Betalen bij aflevering
  • Altijd 5 jaar garantie
  • Gratis montage (m.u.v. kasten)
  • Persoonlijke afhandeling