Dekbed Silvana Royale - 4 seizoenen

Dekbed Silvana Royale - 4 seizoenen

Bezig met laden...

Dekbed Silvana Royale - 4 seizoenen

Zo licht als een veertje

Val heerlijk in slaap met dit luxe dekbed, gevuld met 100% eendendons. Je voelt dat er een dekbed op je ligt, maar je wordt er niet onder bedolven. Het gewicht loopt van 500 gram voor een dekbed van 140 x 200 cm tot 1000 gram voor een dekbed van 260 x 220 cm voor het dikte gedeelte. Het gewicht van het dunste gedeelte loopt van 300 gram tot 615 gram. 

Eendendons is heerlijk warm, maar toch luchtig. Zo ervaar je altijd een aangename temperatuur. Dat is nog eens lekker slapen!

Dit 4-seizoenen dekbed is opgebouwd uit een medium warm deel (blauw) en een koel deel (oranje). Wil je graag een enkel dekbed? Kies dan voor de 'Silvana Royale - medium' of 'Silvana Royale - medium / light'. 

Materiaal

Dekbed Silvana Royale is gevuld met 100% eendendons. Dons houdt lucht vast. Het lichaam verwarmt de lucht tussen het dons, waarna het dons de warmte ook vasthoudt.

Dons is ideaal als je van nature veel transpireert. Behalve dat een donzen dekbed heel goed is in het absorberen van vocht, heeft het ook een grote veerkracht en is licht van gewicht. Hoe hoger het donsgehalte, hoe luchtiger en lichter het dekbed.

De buitenhoes is uitgevoerd in 100% zuiver katoen.

Die wil ik!

Online bestellen hoeft niet ingewikkeld te zijn. Bij Livengo is dit in ieder geval zo gepiept. Binnen een paar stappen bepaal je helemaal zelf wat je wilt hebben en hoe je wilt betalen. Wij nemen vervolgens binnen enkele dagen contact met je op om je bestelling door te nemen en een leverdatum af te stemmen. Enkele dagen voor levering ontvang je het exacte tijdstip (op 1 of 2 uur nauwkeurig), zodat je niet de hele dag op ons hoeft te wachten. Bestel je uitsluitend een hoofdkussen, ander beddengoed of een accessoire? Dan sturen wij het zo snel mogelijk per post naar je op.

Meer informatie
Type dekbed100% eendendons
Anti allergischNee
WasbaarNee
TijkKatoen
Dekbed Silvana Royale - medium / light

Dekbed Silvana Royale - medium / light

Dauna Soft Basic

Dauna Soft Basic

€ 359,90

Kies je opties

€ 359,90

Waarom Livengo?

  • Betalen bij aflevering
  • Altijd 5 jaar garantie
  • Gratis montage (m.u.v. kasten)
  • Persoonlijke afhandeling