Steigerhouten bed Flow - Livengo

Lucca

Bezig met laden...

Zo, jouw slaapkamer krijgt een stoere uitstraling. Dit bed heeft een ruige uitstraling, maar door de grote lijst aan de onderzijde is het tegelijkertijd strak gevormd. Mooi afgewerkt met een eenvoudige uitstraling. Precies wat er nodig is in jouw slaapkamer. Het bed wordt standaard geleverd met gratis houten lattenbodem. 

De hoogte van de bijbehorende nachtkastjes is gelijk aan de hoogte van de bedrand. De nachtkastjes zijn 50 cm breed.

Net even iets anders?

Het eikenhouten bed is naar eigen smaak en voorkeur samen te stellen. Zo kun je het bed laten behandelen met diverse wassingen of een beits. Andere wensen? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. 

Appeltje eitje

De standaard lattenbodem van Livengo is een zeer solide bodem, welke bestaat uit 20 geschaafde vurenhouten latten, die over de gehele breedte vast in het bed worden gemonteerd. Deze bodem is geschikt voor alle typen matrassen.

Heb je al een lattenbodem? Alle bedden van Livengo zijn voorzien van twee zijdragers en een middenlat, waarop iedere willekeurige lattenbodem geplaatst kan worden.

Bij het produceren van jouw bed houden wij altijd de matrasmaat aan.

Beschik je al over een matrasbeschermer? Deze verlengt de levensduur van je matras en is makkelijk te selecteren in het keuzemenu.

Die wil ik!

Word je graag persoonlijk geholpen? In onze showroom ben je zes dagen per week welkom en helpt één van onze collega’s je graag bij je keuze en het beantwoorden van al je vragen.

Online bestellen hoeft niet ingewikkeld te zijn. Bij Livengo is dit in ieder geval zo gepiept. Binnen een paar stappen bepaal je helemaal zelf wat je wilt hebben en hoe je wilt betalen. Wij nemen vervolgens binnen enkele dagen contact met je op om je bestelling door te nemen en een leverdatum af te stemmen. Enkele dagen voor levering ontvang je per email het exacte tijdstip (op 1 of 2 uur nauwkeurig), zodat je niet de hele dag op ons hoeft te wachten. Bij levering monteren wij het bed meteen in de gewenste slaapkamer.

Meer informatie
Hoogte hoofdbord80 of 90 cm
Hoogte bedrand40 cm
Breedte hoofdbordJe matrasmaat + 7 cm
Buitenmaat breedte Je matrasmaat + 7 cm
Buitenmaat lengteJe matrasmaat + 10 cm
Diepte lattenbodem in bed16 cm
Met opbergruimteNee
Steigerhouten bed Flow - Livengo

Jordan

Steigerhouten bed Flow - Livengo

Noah

€ 869,00

Kies je opties

Naturel (onbehandeld)
Olijf
€ 80,00
Bruin / Donker
€ 80,00
White wash
€ 80,00
Transparante beits
€ 80,00
Geen
€ 869,00

Waarom Livengo?

  • Betalen bij aflevering
  • Altijd 5 jaar garantie
  • Gratis montage (m.u.v. kasten)
  • Persoonlijke afhandeling