Eikenhouten bed kopen

Eikenhouten bed kopen
Bezig met laden...
Filteren
Selectie verfijnen
Prijs
Filter
Van hoog naar laag sorteren

per pagina
 1. Met gratis houten lattenbodem
  Dakota
  Sweet dreams!
  Regular Price € 829,00 Special Price € 663,20
  Rating:
  0%
 2. Met gratis houten lattenbodem
  Jordan
  Robuust en stoer
  Regular Price € 899,00 Special Price € 719,20
  Rating:
  0%
 3. Met gratis houten lattenbodem
  Lucca
  De smaakmaker!
  Regular Price € 869,00 Special Price € 695,20
  Rating:
  0%
 4. Met gratis houten lattenbodem
  Noah
  Het stralende middelpunt
  Regular Price € 859,00 Special Price € 687,20
  Rating:
  0%
 5. Met gratis houten lattenbodem
  Dallas
  Eye-candy
  Regular Price € 839,00 Special Price € 671,20
  Rating:
  0%
 6. Met gratis houten lattenbodem
  James
  De blikvanger!
  Regular Price € 899,00 Special Price € 719,20
  Rating:
  0%
Filter
Van hoog naar laag sorteren

per pagina

Bed van eikenhout kopen

Ben je van plan om je slaapkamer opnieuw in te richten? Daar hoort natuurlijk een nieuw bed bij. Soms is de keuze voor hét perfecte bed nog niet zo gemakkelijk. Maak het jezelf niet te moeilijk en laat ons je helpen bij je zoektocht! Wij van Livengo weten dat niet alleen het uiterlijk een belangrijke rol speelt: wanneer je een nieuw bed uitkiest is het comfort van het bed net zo belangrijk. Stoer, romantisch of rustig.. in welke stijl je jouw slaapkamer ook inricht, een eikenhouten bed past altijd. Dit is dan ook de reden waarom wij ervoor hebben gekozen om sfeervolle en karakteristieke meubels van eikenhout te gaan maken. Wil je meteen een eikenhouten bed kopen of wil je liever nog wat meer informatie? Neem in ieder geval de tijd om de juiste keuze te maken.. Laat je door ons inspireren!

Zo bepaal jij de sfeer van je slaapkamer..

De slaapkamer is misschien wel een van de belangrijkste kamers van je woning. Het is een plek waar jij je volledig moet kunnen ontspannen: om tv te kijken, een boek te lezen en natuurlijk aan de nodige uren slaap te komen. De sfeer in je slaapkamer bepaalt voor een groot deel de kwaliteit van jouw nachtrust. Hoe kun je dan rekening houden met die sfeerbepaling? Uit meerdere onderzoeken is gebleken dat kleurkeuze hierbij een grote rol speelt. Niet alleen voor de sfeerbepaling, maar uiteraard ook om jouw eigen identiteit toe te voegen aan je slaapkamer. Ook materiaalkeuze is geen onbelangrijke factor. Rustig kunnen slapen? Kies zoveel mogelijk voor natuurlijke materialen. En laten wij van Livengo nou net specialist zijn op het gebied van houten meubels…

Welk eiken bed wil jij kopen?

Eikenhout is een geliefd interieurproduct. Jarenlang worden er diverse meubels gemaakt van dit materiaal. Livengo combineert dit materiaal met donker staal, een materiaal dat momenteel enorm populair is. Donker staal heeft namelijk een stoere, industriële uitstraling. Niet voor niets zien we het materiaal tegenwoordig veel terug in interieurbladen. Onze eiken bedden zijn hierdoor te combineren met zowel stoere, industriële als karakteristieke, houten meubels. In onze webshop vindt je dan ook een grote collectie donkere stalen kasten en wandrekken én uiteraard diverse houten meubels. In onze webshop vindt je uiteraard diverse modellen eikenhouten bedden. De maten lopen van 140 cm tot 200 cm breed. Daarnaast zijn de lengtes 200, 210 en 220 cm mogelijk. Zo kies jij eenvoudig de gewenste afmeting. Ook de afwerking laten we geheel aan jou over. Mocht je nog vragen hebben over onze eiken bedden, dan beantwoorden wij deze graag! 

Een eiken bed kopen bij Livengo? Dat doe je zo!

Een bed van eikenhout kopen? Neem je tijd! Je kiest tenslotte niet dagelijks een nieuw bed uit. Wij van Livengo vinden het belangrijk dat je de juiste keuze maakt en daarom eerst ons complete assortiment op je gemak bekijkt. Onze collectie eiken bedden zijn beschikbaar vanaf een breedte van 140 cm. Wij van Livengo leveren echter ook maatwerk, dus mocht je een aangepast formaat wensen dan bespreken wij graag samen met jou de mogelijkheden. Heb je jouw bed naar wens al kunnen vinden? Het indienen van je bestelling is heel eenvoudig: volg de stappen, geef gemakkelijk je wensen aan en plaats je de bestelling in het winkelmandje. Zodra wij je order hebben ontvangen, nemen wij altijd nog even contact met je op. We bespreken je wensen en beantwoorden eventuele vragen. Je complete slaapkamer laten inrichten door Livengo? Speciaal voor een geheel nieuwe slaapkamerinrichting hebben wij ook een groot aanbod aan bijpassende producten zoals lattenbodems, matrassen en nachtkastjes. Bestelling geplaatst? Binnen 1 tot 3 weken ontvang jij je bestelling thuis! Een later moment is uiteraard ook mogelijk. Heb je toch nog vragen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij staan voor je klaar!

Bekend van: Bekend van Lifestyle Experience, RTL4, Libelle en Vrouw