Steigerhouten stapelbed

Steigerhouten stapelbed

Bezig met laden...

Steigerhouten stapelbed

Stapel(bed) op jou!

Steeds meer kinderen hebben een stapelbed op hun verlanglijstje staan. En terecht: het is ideaal voor als er eens een vriendje komt logeren. Hiernaast kan het onderste bed makkelijk omgetoverd worden tot een bedbank.

Het bovenste bed heeft rondom een degelijke en hoge uitvalbeschermer, zodat je je kind met een gerust hart kunt laten slapen.

Lekker lezen, tekenen of huiswerk maken op je kamer? In plaats van een tweede slaapplek kan ook een bureau gerealiseerd worden. Het bureau heeft een diepte van 40 cm (2 planken).  

Net even iets anders?

Het stapelbed is naar eigen smaak en voorkeur samen te stellen. Zo kun je het bed laten behandelen met beits. Andere wensen? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. 

Alle op maat gemaakte meubelen van Livengo worden geproduceerd van gebruikt steigerhout. De planken worden 3x geschuurd en geborsteld zodat ze splintervrij zijn.

Appeltje eitje

Livengo levert bedden standaard zonder lattenbodem en/of matras, maar deze kunnen uiteraard wel meegeleverd worden. Zo heb je alles in één keer in huis, wel zo gemakkelijk! 

De standaard lattenbodem van Livengo is een zeer solide bodem, welke bestaat uit 20 geschaafde vurenhouten latten, die over de gehele breedte vast in het bed worden gemonteerd. Deze bodem is geschikt voor alle typen matrassen.

Heb je al een lattenbodem? Alle bedden van Livengo zijn voorzien van twee zijdragers en een middenlat, waarop iedere willekeurige lattenbodem geplaatst kan worden.

Bij het produceren van jouw bed houden wij altijd de matrasmaat aan.

Beschik je al over een matrasbeschermer? Deze verlengt de levensduur van je matras en is makkelijk te selecteren in het keuzemenu.

Die wil ik!

Word je graag persoonlijk geholpen? In onze showroom ben je zes dagen per week welkom en helpt één van onze collega’s je graag bij je keuze en het beantwoorden van al je vragen.

Online bestellen hoeft niet ingewikkeld te zijn. Bij Livengo is dit in ieder geval zo gepiept. Binnen een paar stappen bepaal je helemaal zelf wat je wilt hebben en hoe je wilt betalen. Wij nemen vervolgens binnen enkele dagen contact met je op om je bestelling door te nemen en een leverdatum af te stemmen. Enkele dagen voor levering ontvang je per email het exacte tijdstip (op 1 of 2 uur nauwkeurig), zodat je niet de hele dag op ons hoeft te wachten. Bij levering monteren wij het bed meteen in de gewenste slaapkamer. 

Zoek je toch wat anders? Bekijk ons complete assortiment steigerhouten bedden of bekijk al onze steigerhouten kinderbedden voor meer opties!

Meer informatie
Hoogte hoofdbordN.V.T
Hoogte bedrand40 en 150 cm (totale bedhoogte: 180 cm)
Breedte hoofdbordN.V.T
Buitenmaat breedte Je matrasmaat + 13 cm
Buitenmaat lengteJe matrasmaat + 13 cm
Diepte lattenbodem in bed15 cm
Met opbergruimteNee
Steigerhouten bed Simple

Steigerhout bed Simple

Steigerhout bed met lades multi

Steigerhout bed met lades multi

€ 534,00

Kies je opties

Naturel (onbehandeld)
Transparante beits
€ 59,00
Geen
€ 534,00

Waarom Livengo?

  • Betalen bij aflevering
  • Altijd 5 jaar garantie
  • Gratis montage (m.u.v. kasten)
  • Persoonlijke afhandeling