Steigerhout bed met lades multi

Steigerhout bed met lades multi

Bezig met laden...

Steigerhout bed met lades multi

Bespaar je de ruimte!

Heb jij ook veel te veel spullen voor de hoeveelheid ruimte in je huis of heb je gewoon graag een opgeruimde slaapkamer? Met dit handige bed met lades is je slaapkamer zo weer op orde. Aan elke zijde van het bed bevinden zich namelijk één of twee lades, welke als opbergruimte kunnen dienen. Handig!

Alle lades hebben een standaard diepte van 60 cm

Het bed of de foto heeft een hoofdbord met een hoogte van 113 cm. 

Net even iets anders?

Het steigerhouten bed met lades is naar eigen smaak en voorkeur samen te stellen. Zo kun je zelf kiezen voor 2, 3 of 4 lades en kan het bed behandeld worden met diverse wassingen of een beits. Andere wensen? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Alle op maat gemaakte meubelen van Livengo worden geproduceerd van gebruikt steigerhout. De planken worden 3x geschuurd en geborsteld zodat ze splintervrij zijn.

Appeltje eitje

Livengo levert bedden standaard zonder lattenbodem en/of matras, maar deze kunnen uiteraard wel meegeleverd worden. Zo heb je alles in één keer in huis, wel zo gemakkelijk!

De standaard lattenbodem van Livengo is een zeer solide bodem, welke bestaat uit 20 geschaafde vurenhouten latten, die over de gehele breedte vast in het bed worden gemonteerd. Deze bodem is geschikt voor alle typen matrassen.

Heb je al een lattenbodem? Alle bedden van Livengo zijn voorzien van twee zijdragers en een middenlat, waarop iedere willekeurige lattenbodem geplaatst kan worden.

Bij het produceren van jouw bed houden wij altijd de matrasmaat aan.

Beschik je al over een matrasbeschermer? Deze verlengt de levensduur van je matras en is makkelijk te selecteren in het keuzemenu.

Die wil ik!

Word je graag persoonlijk geholpen? In onze showroom ben je zes dagen per week welkom en helpt één van onze collega’s je graag bij je keuze en het beantwoorden van al je vragen.

Online bestellen hoeft niet ingewikkeld te zijn. Bij Livengo is dit in ieder geval zo gepiept. Binnen een paar stappen bepaal je helemaal zelf wat je wilt hebben en hoe je wilt betalen. Wij nemen vervolgens binnen enkele dagen contact met je op om je bestelling door te nemen en een leverdatum af te stemmen. Enkele dagen voor levering ontvang je per email het exacte tijdstip (op 1 of 2 uur nauwkeurig), zodat je niet de hele dag op ons hoeft te wachten. Bij levering monteren wij het bed ook in de gewenste slaapkamer.

Uiteraard hebben we meer bedden. Bekijk gerust eens onze overige bedden van steigerhout.

Meer informatie
Hoogte hoofdbord93 - 133 cm
Hoogte bedrand50 cm
Breedte hoofdbordUw matrasmaat + 20 cm
Buitenmaat breedte Uw matrasmaat + 7 cm
Buitenmaat lengteUw matrasmaat + 15 cm
Diepte lattenbodem in bed15 cm
Met opbergruimteJa
Steigerhout bed Monti

Steigerhout bed Monti

Steigerhout bed Modern Livengo

Steigerhout bed Wave 1

€ 534,00

Kies je opties

Naturel (onbehandeld)
White wash
€ 59,00
Grey wash
€ 59,00
Antraciet wash
€ 59,00
Transparante beits
€ 59,00
Geen
€ 534,00

Waarom Livengo?

  • Betalen bij aflevering
  • Altijd 5 jaar garantie
  • Gratis montage (m.u.v. kasten)
  • Persoonlijke afhandeling