Steigerhouten bed Flow - Livengo

Steigerhout bed Flow

Bezig met laden...

Steigerhout bed Flow

 

Zweef boven de grond

Waan je als Aladdin op een zwevend tapijt en maak je dromen waar! Met dit zwevende bed krijg je een futuristisch design in je slaapkamer. 

Omdat het bed helaas niet écht kan zweven wordt het voeteneinde ondersteund door 2 pootjes. Deze pootjes zijn op korte afstand niet zichtbaar, maar als je een grote slaapkamer hebt en vanaf enkele meters onder het bed kunt kijken zul je deze pootjes wel zien zitten. Of het lelijk is dat je de pootjes ziet? Wij vinden van niet, maar hou hier wel rekening mee. 

Wil je meer informatie over deze pootjes en de zichtbaarheid ervan, neem dan eventjes contact op met de klantenservice.

Net even iets anders?

Het steigerhouten bed Flow is naar eigen smaak en voorkeur samen te stellen. Zo kun je het bed laten behandelen met diverse wassingen of een beits. Andere wensen? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. 

Alle op maat gemaakte meubelen van Livengo worden geproduceerd van gebruikt steigerhout. De planken worden 3x geschuurd en geborsteld zodat ze splintervrij zijn.

Appeltje eitje

Livengo levert bedden standaard zonder lattenbodem en/of matras, maar deze kunnen uiteraard wel meegeleverd worden. Zo heb je alles in één keer in huis, wel zo gemakkelijk! 

De standaard lattenbodem van Livengo is een zeer solide bodem, welke bestaat uit 20 geschaafde vurenhouten latten, die over de gehele breedte vast in het bed worden gemonteerd. Deze bodem is geschikt voor alle typen matrassen.

Heb je al een lattenbodem? Alle bedden van Livengo zijn voorzien van twee zijdragers en een middenlat, waarop iedere willekeurige lattenbodem geplaatst kan worden.

Bij het produceren van jouw bed houden wij altijd de matrasmaat aan.

Beschik je al over een matrasbeschermer? Deze verlengt de levensduur van je matras en is makkelijk te selecteren in het keuzemenu.

Die wil ik!

Word je graag persoonlijk geholpen? In onze showroom ben je zes dagen per week welkom en helpt één van onze collega’s je graag bij je keuze en het beantwoorden van al je vragen.

Online bestellen hoeft niet ingewikkeld te zijn. Bij Livengo is dit in ieder geval zo gepiept. Binnen een paar stappen bepaal je helemaal zelf wat je wilt hebben en hoe je wilt betalen. Wij nemen vervolgens binnen enkele dagen contact met je op om je bestelling door te nemen en een leverdatum af te stemmen. Enkele dagen voor levering ontvang je per email het exacte tijdstip (op 1 of 2 uur nauwkeurig), zodat je niet de hele dag op ons hoeft te wachten. Bij levering monteren wij het bed meteen in de gewenste slaapkamer.

Zoek je toch wat anders? Bekijk ons complete assortiment steigerhouten bedden voor meer opties!

Meer informatie
Hoogte hoofdbord85 of 105 cm
Hoogte bedrand40 cm
Breedte hoofdbordJe matrasmaat + 7 cm
Buitenmaat breedte Je matrasmaat + 7 cm
Buitenmaat lengteJe matrasmaat + 10 cm
Diepte lattenbodem in bed15 cm
Met opbergruimteNee
Steigerhout bed Monti

Steigerhout bed Monti

Steigerhouten bed Simple

Steigerhout bed Simple

Regular Price € 319,00 Special Price € 279,00

Kies je opties

Naturel (onbehandeld)
White wash
€ 59,00
Grey wash
€ 59,00
Antraciet wash
€ 59,00
Transparante beits
€ 59,00
Geen
Regular Price € 319,00 Special Price € 279,00

Waarom Livengo?

  • Betalen bij aflevering
  • Altijd 5 jaar garantie
  • Gratis montage (m.u.v. kasten)
  • Persoonlijke afhandeling