Silvana Comfort Collectie

Silvana Comfort Collectie

Bezig met laden...

Silvana Comfort Collectie

Voor iedereen het juiste comfort

De Silvana Comfort artikelen beantwoorden de vraag naar een optimale persoonlijke ondersteuning. De collectie is namelijk opgebouwd uit 6 kussens die verschillen in hardheid. Zo is er voor iedereen een kussen dat perfect aansluit bij zijn/haar supportbehoefte.

Wil je weten welke stevigheid bij jou past? Bij de afbeeldingen van het product hierboven vindt je een keuzehulp. Slaap je altijd op je buik? Dan biedt het meest zachte kussen (1) voor jou de beste support. Verder is jouw ondersteuningsbehoefte afhankelijk van je postuur en favoriete slaaphouding. Het overzicht laat zien welk kussen bij jou past. Kom je er niet helemaal uit? Neem bij vragen gerust contact met ons op. We beantwoorden graag al jouw vragen. 

Details

De tijk van deze kussens is gemaakt van 100% hoogwaardig katoen. Alle tijken zijn voorzien van een ritssluiting. Alle Silvana Comfort kussens zijn wasbaar op 60° C. De kussens verschillen in vulling. De volgende vulling is in elk kussen aanwezig: 

1 (extra zacht): Comforel® Soft
2 (zacht): Suprelle® Fresh Eco2 & Tencel
3 (beetje zacht): Quallofil® Premium
4 (beetje stevig): Comforel®
5 (stevig): Vezelbolletjes, Vita Talalay® latex sticks
6 (extra stevig): Vezelbolletjes, Vita Talalay® latex sticks

Die wil ik!

Word je graag persoonlijk geholpen? In onze showroom ben je zes dagen per week welkom en helpt één van onze collega’s je graag bij je keuze en het beantwoorden van al je vragen. 

Online bestellen hoeft niet ingewikkeld te zijn. Bij Livengo is dit in ieder geval zo gepiept. Binnen een paar stappen bepaal je helemaal zelf wat je wilt hebben en hoe je wilt betalen. Wij nemen vervolgens binnen enkele dagen contact met je op om je bestelling door te nemen en een leverdatum af te stemmen. Enkele dagen voor levering ontvang je het exacte tijdstip (op 1 of 2 uur nauwkeurig), zodat je niet de hele dag op ons hoeft te wachten. Bestel je uitsluitend een hoofdkussen, ander beddengoed of een accessoire? Dan sturen wij het zo snel mogelijk per post naar je op.

Meer informatie
Soort hoofdkussenDivers
SlaaphoudingRug-, zij- en buikslaper
Anti allergischNee
Afmeting60 x 70 cm
Vulgewicht-
Tijk Materiaal100 % katoen
Mijn eerste kussen

Mijn eerste kussen

€ 79,95

Kies je opties

Wit
€ 21,50
Zand
€ 21,50
Antraciet
€ 21,50
Set van 2 / Vrije kleurkeuze
€ 39,00
Geen
€ 79,95

Waarom Livengo?

  • Betalen bij aflevering
  • Altijd 5 jaar garantie
  • Gratis montage (m.u.v. kasten)
  • Persoonlijke afhandeling