Poef Demy laag - Fluweel

Poef Demy laag - Fluweel

Bezig met laden...

Poef Demy laag - Fluweel

Glamorous!

Wauw, wat een eyecatcher is dit! Demy is ook verkrijgbaar als een hogere poef, een fauteuil én een bankje. Daarnaast kun je kiezen uit 7 kleuren: oker, army, khaki, raspberry, warm lila, oud roze, warm groen.

Materiaal

De poef is bekleed met een 100% polyester, fluwelen stof. De poef Sara heeft een zitoppervlak van 60 cm en een hoogte van 36 cm

Onderhoud

Regelmatig stofzuigen met een schone borstel. Bij eventuele vlekken droogdeppen met een schone doek of tissue. Beslist niet wrijven! De meeste vloeistoffen zijn te verwijderen met lauw water.

Die wil ik!

Word je graag persoonlijk geholpen? In onze showroom ben je zes dagen per week welkom en helpt één van onze collega’s je graag bij je keuze en het beantwoorden van al je vragen. 

Online bestellen hoeft niet ingewikkeld te zijn. Bij Livengo is dit in ieder geval zo gepiept. Binnen een paar stappen bepaal je helemaal zelf wat je wilt hebben en hoe je wilt betalen. Wij nemen vervolgens binnen enkele dagen contact met je op om je bestelling door te nemen en een leverdatum af te stemmen. Enkele dagen voor levering ontvang je per email het exacte tijdstip (op 1 of 2 uur nauwkeurig), zodat je niet de hele dag op ons hoeft te wachten.

Bankje Demy Fluweel

Bankje Demy Fluweel

Poef Demy hoog - Fluweel

Poef Demy hoog - Fluweel

€ 89,95

Kies je opties

Oker
Army
Khaki
Raspberry
Warm lila
Oud roze
Warm groen
€ 89,95

Waarom Livengo?

  • Betalen bij aflevering
  • Altijd 5 jaar garantie
  • Gratis montage (m.u.v. kasten)
  • Persoonlijke afhandeling