Peuterbed steigerhout

Peuterbed steigerhout
Bezig met laden...
Filteren
Selectie verfijnen
Prijs
Met opbergruimte
Filter
Van hoog naar laag sorteren

per pagina
 1. Steigerhouten stapelbed
  Stapel(bed) op jou!
  Regular Price € 534,00 Special Price € 427,20
  Rating:
  0%
 2. Gratis Junior matras
  Kajuitbed met fruitkistjes
  Ruimt lekker op
  Regular Price € 492,00 Special Price € 393,60
  Rating:
  0%
 3. Kajuitbed
  Chillen maar
  Regular Price € 385,00 Special Price € 308,00
  Rating:
  0%
 4. Gratis Junior matras
  Kajuitbed met lade
  Musthave voor iedere kinderkamer
  Regular Price € 459,00 Special Price € 367,20
  Rating:
  0%
 5. Nieuw!
  Kinderbed met logeerbed en opberglade

  Musthave voor iedere kinderkamer

  Regular Price € 716,00 Special Price € 572,80
  Rating:
  0%
Filter
Van hoog naar laag sorteren

per pagina

Peuterbed steigerhout

Zodra de babyfase voorbij is gaat je kindje steeds meer bewegen. Je hebt het er maar druk mee: je peuter gaat op ontdekkingstocht, kruipt daarom overal op en onder en vindt alle spullen in huis heel interessant. Het eigen willetje van een peuter vraagt om de nodige oplettendheid van jou als ouder. Dat maakt ook het volgende kenmerk van de peutertijd lastig: wanneer een kindje ongeveer 2 jaar is komt het steeds regelmatiger voor dat hij of zij niet meer naar wil. Het hoort er allemaal bij, maar met een prettige omgeving kun je dit wel verminderen. Zorg daarom dat de slaapkamer van je kind een feest is. Wij van Livengo zorgen voor jouw favoriete peuterbed van steigerhout!

Kies een veilig steigerhouten peuterbed voor jouw kindje!

In de peutertijd wil je kind nog wel eens midden in de nacht wakker worden. Monsters onder het bed, het gemis van papa of mama, of tandjes die doorkomen: voor een peuter kan slapen de nodige stress opleveren. Gelukkig kun je jouw zoon of dochter een heel stuk beter laten slapen wanneer er een fijne sfeer in de slaapkamer is. Geef je kind een knuffeltje, zorg voor een vriendelijke kleur op de muren, maar vooral: draag zorg voor een goed bed! Een peuter wil namelijk ontdekken, ook ’s nachts. Hij of zij zal daarom proberen uit bed te klimmen of misschien wel per ongeluk uit bed kunnen rollen. Voor de ontwikkeling van een kind is het belangrijk dat hij of zij al spelend ontdekt. Opbergruimte voor speelgoed is dan geen overbodige luxe. Bij het ontwerpen van een peuterbed van steigerhout hebben wij van Livengo rekening gehouden met deze kenmerken van de peuterfase. Neem ons kajuitbed met fruitkistjes: voor de allerkleinsten is het bed te voorzien van een trapje en uitvalbeschermer, voor oudere kinderen is dit ledikant ook zonder deze opties verkrijgbaar. Heb je een ander peuterbed van hout voor ogen? Bekijk alle modellen op de pagina kinderbedden van steigerhout en kies je favoriet!

Kinderkamer van steigerhout? Peuterbed van Livengo!

Waarom wij van Livengo vinden dat je voor steigerhout zou moeten kiezen? Ten eerste omdat wij gebruik maken van hout van Noord-Scandinavische boomsoorten. Wat gebruikt steigerhout zo bijzonder maakt is dat niet één plank hetzelfde is. Elk meubel van Livengo heeft daarom zijn eigen karakteristieke uitstraling. Uiteraard worden de planken die wij gebruiken eerst drie keer geschuurd en geborsteld voordat wij aan de slag gaan. We geven jou de keuze hoe je het bed afgewerkt wil zien: met een white wash, grey wash, antraciet wash of een transparante beits. Let op! Op onze website geven wij per bed weer wat de mogelijkheden zijn. Mocht je aanvullende wensen hebben - of een wens die niet als keuzemogelijkheid wordt gegeven - neem dan even contact met ons op. Samen met jou komen we altijd tot een passende oplossing. Kinderen wisselen regelmatig van smaak. Het is daarom niet alleen makkelijk dat meubels lang mee kunnen gaan, maar ook dat ze tijdloos zijn: de tweede reden waarom wij denken dat een steigerhouten peuterbed voor jouw kindje interessant kan zijn!

Naast onze peuterbedden van steigerhout hebben wij ook alle andere type steigerhouten bedden die je maar kan bedenken. Bekijk de mogelijkheden!

Zo neem je contact op voor al je vragen

Bij Livengo staat service hoog in het vaandel. Neem daarom contact met ons op wanneer je vragen hebt, maar ook opmerkingen of tips over onze producten en/of diensten zijn van harte welkom. Kun je niet kiezen tussen de verschillende steigerhouten meubels die op onze website worden aangeboden? Wij geven je graag advies. Onze klantenservice is bereikbaar via het telefoonnummer + 31 (0) 40 201 24 13. Wat kunnen we voor jou betekenen?

Bekend van: Bekend van Lifestyle Experience, RTL4, Libelle en Vrouw