Nachtkastje Claire

Nachtkastje Claire

Bezig met laden...

De stijlvolle vriend van je bed

Nachtkastje Claire is een chic, stijlvol nachtkastje dat perfect past in een industriële  slaapkamer én bij een eikenhouten bed. Door de grof geborstelde afwerking is het kastje eigen en stoer. Door de zwarte kleur is het heerlijk tijdloos en overal te plaatsen. Door de aanwezigheid van een riante lade én ruimte met deurtje kun je enorm veel spullen kwijt in dit kastje!

Ook verkrijgbaar met uitsluitend een lade.

Het kastje wordt geleverd als eenvoudig bouwpakket met een duidelijke montage-instructie.

Die wil ik!

Word je graag persoonlijk geholpen? In onze showroom ben je zes dagen per week welkom en helpt één van onze collega’s je graag bij je keuze en het beantwoorden van al je vragen.

Online bestellen hoeft niet ingewikkeld te zijn. Bij Livengo is dit in ieder geval zo gepiept. Binnen een paar stappen bepaal je helemaal zelf wat je wilt hebben en hoe je wilt betalen. Wij nemen vervolgens binnen enkele dagen contact met je op om je bestelling door te nemen en een leverdatum af te stemmen. Een week voor levering ontvang je per email het exacte tijdstip (op 1 of 2 uur nauwkeurig), zodat je niet de hele dag op ons hoeft te wachten.

Meer informatie
Hoogte74 cm
Breedte40 cm
Diepte35 cm
Nachtkastje Jack

Nachtkastje Jack

Nachtkastje Louise

Nachtkastje Louise

€ 189,00
€ 189,00

Waarom Livengo?

  • Betalen bij aflevering
  • Altijd 5 jaar garantie
  • Gratis montage (m.u.v. kasten)
  • Persoonlijke afhandeling