Fauteuil Demy Fluweel

Fauteuil Demy Fluweel

Bezig met laden...

Fauteuil Demy Fluweel

Glamorous!

Wauw, wat een eyecatcher is deze fauteuil! Fauteuil Demy is ook verkrijgbaar als bankje én twee soorten poefen. Daarnaast kun je kiezen uit vijf kleuren: khaki, army, oud roze, raspberry en warm lila.

Materiaal

De stoel is bekleed met een 100% polyester, fluwelen stof. Onder de stoel zijn zwart gelakte berkenhouten poten bevestigd.

De afmetingen van de stoel zijn: 71 x 59 x 70 cm (hxbxd). De stoel heeft een zithoogte van 44 cm en een zitdiepte van 50 cm.

Onderhoud
Regelmatig stofzuigen met een schone borstel. Bij eventuele vlekken droogdeppen met een schone doek of tissue. Beslist niet wrijven! De meeste vloeistoffen zijn te verwijderen met lauw water.

Die wil ik!

Word je graag persoonlijk geholpen? In onze showroom ben je zes dagen per week welkom en helpt één van onze collega’s je graag bij je keuze en het beantwoorden van al je vragen. 

Online bestellen hoeft niet ingewikkeld te zijn. Bij Livengo is dit in ieder geval zo gepiept. Binnen een paar stappen bepaal je helemaal zelf wat je wilt hebben en hoe je wilt betalen. Wij nemen vervolgens binnen enkele dagen contact met je op om je bestelling door te nemen en een leverdatum af te stemmen. Enkele dagen voor levering ontvang je per email het exacte tijdstip (op 1 of 2 uur nauwkeurig), zodat je niet de hele dag op ons hoeft te wachten.

Steigerhout bankje Benkske

Steigerhout bankje Benkske

Bankje Demy Fluweel

Bankje Demy Fluweel

€ 229,00

Kies je opties

Khaki
Army
Oud roze
Raspberry
Warm lila
€ 229,00

Waarom Livengo?

  • Betalen bij aflevering
  • Altijd 5 jaar garantie
  • Gratis montage (m.u.v. kasten)
  • Persoonlijke afhandeling