Beddengoed

Beddengoed
Bezig met laden...
Filter
Van hoog naar laag sorteren

per pagina
  1. Kardol The Ivy - Natural
    Vanaf € 89,95
    Rating:
    0%
  2. Kardol Chelsea Garden - Red
    Vanaf € 89,95
    Rating:
    0%
  3. Kardol Parsons - Gold
    Vanaf € 169,95
    Rating:
    0%
  4. Kardol Forest Gate - Olive Green
    Vanaf € 22,95
    Rating:
    0%
  5. Kardol Dilate - Grey
    Vanaf € 169,95
    Rating:
    0%
  6. Kardol Dilate - Multi
    Vanaf € 89,95
    Rating:
    0%
  7. KAAT Amsterdam Confer - Gold
    Vanaf € 149,95
    Rating:
    0%
  8. KAAT Amsterdam Confer - Blue
    Vanaf € 149,95
    Rating:
    0%
  9. KAAT Amsterdam Confer - Green
    Vanaf € 149,95
    Rating:
    0%
  10. KAAT Amsterdam Confer - Grey
    Vanaf € 299,95
    Rating:
    0%
  11. At Home by Beddinghouse Vibrant - Black
    Vanaf € 64,95
    Rating:
    0%
  12. At Home by Beddinghouse Decorate - Ochre
    Vanaf € 59,95
    Rating:
    0%
  13. At Home by Beddinghouse Sketch - Blue
    Vanaf € 59,95
    Rating:
    0%
Filter
Van hoog naar laag sorteren

per pagina

Beddengoed

Wat is er nu prettiger dan heerlijk, fris beddengoed? Heb je een nieuw dekbed nodig of is je oude beddengoed toe aan vervanging? Bij Livengo kun je terecht voor aangename dekbedden en fijne kussens. Immers is geen bed compleet zonder fijn beddengoed. Of je nu op zoek bent naar zacht en luchtig of juist naar stevige ondersteuning: bij ons ben je aan het juiste adres voor alles wat met heerlijk slapen te maken heeft! Zoek je favoriete producten op deze pagina uit en bestel veilig en eenvoudig online!

Beddengoed online bij Livengo kopen

Je kunt je beddengoed online - uiteraard veilig en eenvoudig - op Livengo.nl bestellen. Heb je echter nog vragen of kun je wel wat advies gebruiken over de aanschaf van passend beddengoed? Neem gerust contact met ons op, onze medewerkers staan klaar om je vragen te beantwoorden. Je kunt ons bereiken via het telefoonnummer + 31 (0)40 201 24 13 of via het e-mailadres customerservice@livengo.nl.

Kwalitatief beddengoed kopen: voor een goede nachtrust!

Ken je dat? Een te warm dekbed in de zomer? Of juist een te dun dekentje tijdens de koude winterdagen? Het kan voor een hoop ergernis en voor een slechte nachtrust zorgen. Ook je wensen qua stevigheid zijn belangrijk. Niemand wil immers een pijnlijke nek krijgen van een kussen dat qua stevigheid niet prettig ligt. Naast een goed matras en een goede lattenbodem is dus ook je beddengoed essentieel voor een goed uitgerust gevoel. Ga je nieuw beddengoed kopen? Dan zijn er een aantal zaken waar je op moet letten:

  • Kies je voor een eenpersoons of tweepersoons dekbed? Een groot tweepersoons dekbed kan heel knus zijn, maar veel mensen slapen beter wanneer ze allebei een eigen dekbed hebben. Denk dus van tevoren al na over je eigen voorkeuren wat betreft een gedeeld of juist een eigen dekbed.
  • De maten van het dekbed. Hoe groot moet het dekbed zijn? Het kan prachtig zijn - en ook heel comfortabel, zelfs als je niet zo groot bent - om toch een extra groot dekbed over je bed te draperen. Bij Livengo verkopen we dekbedden vanaf 140 x 200 cm tot 240 x 220 cm (met nog drie tussenmaten).
  • Slaap je liever onder een donzen of een synthetisch dekbed? Heb je een allergie? Dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor synthetisch, dat als voordeel heeft dat het uitgewassen kan worden. Het is daarentegen wel materiaal dat minder ventilerend is. Dons echter houdt de warmte vast en ventileert goed, werkt vochtregulerend en heeft een isolerend vermogen. Bij Livengo vind je zowel donsen als synthetische en gelvezel dekbedden.
  • Wanneer je opzoek bent naar een iets zwaarder dekbed dat direct jouw lichaamswarmte overneemt: kies voor een wollen dekbed! Een lamswollen dekbed van Livengo is heerlijk warm, maar ventileert uitstekend.
  • Bij Livengo heb je ook de keuze uit een enkel dekbed of een vier-seizoenen exemplaar. De vier seizoenen variant ligt qua prijs wat hoger, maar biedt uiteraard het voordeel van de keuze in warmte.

Tot slot is het zaak om goed na te denken over de stevigheid van je kussen. Moet je kussen uit te wassen zijn? Wil je een stevig exemplaar? Is het belangrijk dat het kussen goed ventileert? Op basis van deze vragen kun je een goede keuze maken.

Bekend van: Bekend van Lifestyle Experience, RTL4, Libelle en Vrouw