Steigerhout bed voor kinderen - kajuitbed

Kajuitbed met fruitkistjes

Bezig met laden...

Kajuitbed met fruitkistjes

Ruimt lekker op

Een kajuitbed met fruitkistjes is een stoer bed met veel opbergruimte voor al je speelgoed. Het grote voordeel van dit bed is dat het ook als bankje gebruikt kan worden. Voor de kleintjes is het bed is ook verkrijgbaar met een trapje en uitvalbeschermer.

Net even iets anders?

Het kajuitbed met fruitkistjes is naar eigen smaak en voorkeur samen te stellen. Zo kun je het bed laten behandelen met diverse wassingen of een beits. Daarnaast heb je de keuze uit 3 kleuren fruitkistjes: naturel, wit en zwart. Wil je weten hoe het bed eruit ziet met witte of zwarte kistjes? Hier vindt je foto's!

Andere wensen? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. 

Alle op maat gemaakte meubelen van Livengo worden geproduceerd van gebruikt steigerhout. De planken worden 3x geschuurd en geborsteld zodat ze splintervrij zijn.

Appeltje eitje

Livengo levert bedden standaard zonder lattenbodem en/of matras, maar deze kunnen uiteraard wel meegeleverd worden. Zo heb je alles in één keer in huis, wel zo gemakkelijk! 

De standaard lattenbodem van Livengo is een zeer solide bodem, welke bestaat uit 20 geschaafde vurenhouten latten, die over de gehele breedte vast in het bed worden gemonteerd. Deze bodem is geschikt voor alle typen matrassen.

Heb je al een lattenbodem? Alle bedden van Livengo zijn voorzien van twee zijdragers en een middenlat, waarop iedere willekeurige lattenbodem geplaatst kan worden.

Bij het produceren van jouw bed houden wij altijd de matrasmaat aan.

Beschik je al over een matrasbeschermer? Deze verlengt de levensduur van je matras en is makkelijk te selecteren in het keuzemenu.

Die wil ik!

Word je graag persoonlijk geholpen? In onze showroom ben je zes dagen per week welkom en helpt één van onze collega’s je graag bij je keuze en het beantwoorden van al je vragen. Wel graag op afspraak!

Online bestellen hoeft niet ingewikkeld te zijn. Bij Livengo is dit in ieder geval zo gepiept. Binnen een paar stappen bepaal je helemaal zelf wat je wilt hebben en hoe je wilt betalen. Wij nemen vervolgens binnen enkele dagen contact met je op om je bestelling door te nemen en een leverdatum af te stemmen. Een week voor levering ontvang je per email het exacte tijdstip (op 1 of 2 uur nauwkeurig), zodat je niet de hele dag op ons hoeft te wachten. Bij levering monteren wij het bed meteen in de gewenste slaapkamer.

 

Meer informatie
Hoogte hoofdbord100 cm
Hoogte bedrand57 cm
Breedte hoofdbordN.V.T.
Buitenmaat breedte Je matrasmaat + 10 cm
Buitenmaat lengteJe matrasmaat + 12 cm
Diepte lattenbodem in bed15 cm
Met opbergruimteJa
Steigerhouten stapelbed

Steigerhouten stapelbed

Steigerhout kajuitbed kinderen

Kajuitbed

€ 492,00

Kies je opties

Naturel (onbehandeld)
White wash
€ 59,00
Grey wash
€ 59,00
Antraciet wash
€ 59,00
Transparante beits
€ 59,00
Naturel
Wit
€ 25,00
Zwart
€ 25,00
Geen
€ 492,00

Waarom Livengo?

  • Betalen bij aflevering
  • Altijd 5 jaar garantie
  • Gratis montage (m.u.v. kasten)
  • Persoonlijke afhandeling