Kinderbed met logeerbed en opberglade

Kinderbed met logeerbed en opberglade

Bezig met laden...

Kinderbed met logeerbed en opberglade

Musthave voor iedere kinderkamer

Komen er vaak vriendjes of vriendinnetjes over de vloer? Of heb je nogal wat speelgoed om op te bergen? Dan is dit bed een uitkomst.

Je kunt kiezen uit een bed met daaronder twee logeerbedden of een bed met een logeerbed én opbergruimte.

Dus; drie bedden onder elkaar óf 2 bedden onder elkaar en daaronder een opberglade (een andere volgorde is niet mogelijk). Laat de logeerpartijtjes maar komen!

Net even iets anders?

Het kinderbed met logeerbed en opberglade is naar eigen smaak en voorkeur samen te stellen. Zo kun je het bed laten behandelen met diverse wassingen of een beits. Andere wensen? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. 

Alle op maat gemaakte meubelen van Livengo worden geproduceerd van gebruikt steigerhout. De planken worden 3x geschuurd en geborsteld zodat ze splintervrij zijn.

Appeltje eitje

Livengo levert bedden standaard zonder lattenbodem en/of matras, maar deze kunnen uiteraard wel meegeleverd worden. Zo heeft u alles in één keer in huis, wel zo gemakkelijk! 

De standaard lattenbodem van Livengo is een zeer solide bodem, welke bestaat uit 20 geschaafde vurenhouten latten, die over de gehele breedte vast in het bed worden gemonteerd. Deze bodem is geschikt voor alle typen matrassen.

Heb je al een lattenbodem? Alle bedden van Livengo zijn voorzien van twee zijdragers en een middenlat, waarop iedere willekeurige lattenbodem geplaatst kan worden.

Bij het produceren van jouw bed houden wij altijd de matrasmaat aan.

Beschik je al over een matrasbeschermer? Deze verlengt de levensduur van je matras en is makkelijk te selecteren in het keuzemenu.

Die wil ik!

Word je graag persoonlijk geholpen? In onze showroom ben je zes dagen per week welkom en helpt één van onze collega’s je graag bij je keuze en het beantwoorden van al je vragen.

Online bestellen hoeft niet ingewikkeld te zijn. Bij Livengo is dit in ieder geval zo gepiept. Binnen een paar stappen bepaal je helemaal zelf wat je wilt hebben en hoe je wilt betalen. Wij nemen vervolgens binnen enkele dagen contact met je op om je bestelling door te nemen en een leverdatum af te stemmen. Een week voor levering ontvang je per email het exacte tijdstip (op 1 of 2 uur nauwkeurig), zodat je niet de hele dag op ons hoeft te wachten. Bij levering monteren wij het bed meteen in de gewenste slaapkamer. 

Meer informatie
Hoogte hoofdbord100 cm
Hoogte bedrandBovenste bed 60 cm, middelste bed 40 cm, eventuele 3e bed 20 cm
Buitenmaat breedte Uw matrasmaat + 10 cm
Buitenmaat lengteUw matrasmaat + 12 cm
Diepte lattenbodem in bed15 cm
Met opbergruimteJa
James

James

Steigerhout bed Modern Livengo

Steigerhout bed Wave 1

€ 716,00

Kies je opties

Naturel (onbehandeld)
White wash
€ 79,00
Grey wash
€ 79,00
Antraciet wash
€ 79,00
Transparante beits
€ 79,00
Geen lattenbodem
Vaste lattenbodem
€ 50,00
€ 716,00

Waarom Livengo?

  • Betalen bij aflevering
  • Altijd 5 jaar garantie
  • Gratis montage (m.u.v. kasten)
  • Persoonlijke afhandeling