At Home by Beddinghouse Sketch - Blue

At Home by Beddinghouse Sketch - Blue

Bezig met laden...

At Home by Beddinghouse Sketch - Blue

Dekbedovertrek Sketch uit de collectie van At Home by Beddinghouse is een karaktervol overtrek met outlines van planten. De blauwtinten op een lichte ondergrond zorgen voor een frisseuitstraling. Zowel de voor- als achterkant van het overtrek is hetzelfde.Het dekbedovertrek is gemaakt van 100% katoen. Het overtrek heeft over de gehele breedte aan beide zijden een dubbele instopstrook. De totale lengte van het dekbedovertrek is 250 cm. Dit is extra lang waardoor het dekbedovertrek gemakkelijk onder het matras gestopt kan worden en koude voeten worden voorkomen. Het overtrek is geschikt voor dekbedden van 200 cm, 210 cm of 220 cm. Door katoenproducten te kiezen van ons, steunt u onze investering in de missie van Better Cotton. Dit product is ingekocht via een mass balance systeem en bevat daardoor mogelijk geen Better Cotton.
Meer informatie
Materiaal100% katoen
VullingDoor katoenproducten te kiezen van ons, steunt u onze investering in de missie van Better Cotton. Dit product is ingekocht via een mass balance systeem en bevat daardoor mogelijk geen Better Cotton. Zie bettercotton.org/learnmore.
DessinHet dekbedovertrek is verpakt in een mooie stoffen tas voorzien van hengsel, gemaakt van hetzelfde materiaal als het overtrek. Deze tas is herbruikbaar.
RitssluitingTotale lengte van het overtrek is 250 cm
WasvoorschriftenWassen tot 60 graden, geschikt voor de droger, kan gestreken worden
At Home by Beddinghouse Decorate - Ochre

At Home by Beddinghouse Decorate - Ochre

At Home by Beddinghouse Persian Rug - Green

At Home by Beddinghouse Persian Rug - Green

Vanaf € 59,95

Kies je opties

Vanaf € 59,95

Waarom Livengo?

  • Betalen bij aflevering
  • Altijd 5 jaar garantie
  • Gratis montage (m.u.v. kasten)
  • Persoonlijke afhandeling