1-deurs kast Liam

1-deurs kast Liam

Bezig met laden...

Hoeveel opbergruimte heb je nodig?

Het is algemeen bekend dat de kledingcollectie vaak meegroeit met de grootte van de kast. In dat geval zit je met de stoere kastenserie Liam goed. Deze bestaat namelijk uit verschillende modellen die allemaal op elkaar ‘aan te sluiten’ zijn. Zo kun je naar behoefte blijven bouwen aan een grotere kastenwand én kleding collectie natuurlijk! Naast deze slanke garderobekast hebben we van dezelfde serie ook een 2- en 3-deurs kast. 

De kast wordt geleverd als eenvoudig bouwpakket met een duidelijke montage-instructie.

Materiaal

Kastenserie Liam is gemaakt van FSC-gecertificeerd noten fineer en uitgevoerd in een matte lichtgrijze kleur. Notenhout fineer is eenvoudig stofvrij te houden met een droge, schone doek. Pas op met vocht en hitte, hierdoor kunnen vlekken of vervormingen ontstaan in het fineer.

1-deurs kast Liam is 210 cm hoog, 55 cm breed en 58 cm diep. De vier opbergvakken hebben een hoogte van 33 cm, breedte van 48 cm en diepte van 56 cm. De drie lades hebben een rolbegeleider en ieder een inhoud van 13x48x48 cm (hxbxd). Het houtwerk is 1,5 cm dik. De kastdeur kan aan de linkerzijde en rechterzijde worden gemonteerd.

Die wil ik!

Word je graag persoonlijk geholpen? In onze showroom ben je zes dagen per week welkom en helpt één van onze collega’s je graag bij je keuze en het beantwoorden van al je vragen. 

Online bestellen hoeft niet ingewikkeld te zijn. Bij Livengo is dit in ieder geval zo gepiept. Binnen een paar stappen bepaal je helemaal zelf wat je wilt hebben en hoe je wilt betalen. Wij nemen vervolgens binnen enkele dagen contact met je op om je bestelling door te nemen en een leverdatum af te stemmen. Enkele dagen voor levering ontvang je per email het exacte tijdstip (op 1 of 2 uur nauwkeurig), zodat je niet de hele dag op ons hoeft te wachten.

Meer informatie
Hoogte kast210 cm
Breedte kast55 cm
Diepte kast58 cm
Libby Garderobekast

Libby Garderobekast

2-deurs kast Liam

2-deurs kast Liam

€ 399,00
€ 399,00

Waarom Livengo?

  • Betalen bij aflevering
  • Altijd 5 jaar garantie
  • Gratis montage (m.u.v. kasten)
  • Persoonlijke afhandeling