Slaapkamerkasten

Slaapkamerkasten
Bezig met laden...
Filteren
Selectie verfijnen
Prijs
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Slaapkamerkasten koop je bij Livengo

Er is niets vervelender dan een ongeorganiseerde slaapkamer (dat vinden we bij Livengo althans). Rondslingerende kleding, speelgoed wat door de hele kamer heen ligt. Nee, wij houden van opgeruimd staat netjes. Laten wij van Livengo nou net gespecialiseerd zijn in het aanbieden van karakteristieke, mooie én handige opbergruimten voor in jouw nieuwe slaap- of woonkamer. In onze webshop (en uiteraard in de showroom) hebben we een brede selectie gemaakt van slaapkamerkasten waar ons hartje sneller van gaat kloppen.

De perfecte slaapkamerkast is lastig te vinden, daarom hebben we ook een breed assortiment om de keuze makkelijk te maken. Ben je op zoek naar een slaapkamerkast met schuifdeuren of toch liever een open kast? Of zoek je toch liever een opbergkist voor onder je bed? Bij Livengo is er vollop keuze.

Kledingkasten met smaak

Bij Livengo houden we van smaak. We hebben dan ook niet het standaard assortiment van kledingkasten maar proberen juist de slaapkamer sfeervol in te richten. De slaapkamerkasten passen perfect bij onze steigerhouten bedden. Daarnaast hebben we nog tal val leuke accessoires om je slaapkamer helemaal af te stylen.

Al heb je niet zoveel ruimte in je slaapkamer hebben we ook tal van lagere kastjes en praktische steigerhouten nachtkastjes om je spullen in op te bergen. Hierdoor heb je ze ook direct binnen handbereik. Heb je twijfels of vragen: je kunt ons altijd bellen. We vinden het namelijk belangrijk dat je een slaapkamerkast koopt die perfect past bij jouw karakter.

Grenen kast kopen? Bestel online bij Livengo!

Droom jij ook van een opgeruimde woon- of slaapkamer? De oplossing is natuurlijk voldoende opbergruimte! Een kast neemt meestal een groot deel van de kamer in beslag, dus is het belangrijk dat je een model uitkiest dat niet alleen praktisch is maar ook perfect bij je inrichting past. Dol op hout? Kast nodig? Wat ons betreft hoef je niet langer te zoeken. Een model van Livengo is van alle gemakken voorzien en bestel je eenvoudig via onze webshop. Je favoriete exemplaar gevonden? Wanneer je jouw bestelling plaatst, wordt je kast binnen maximaal 3 weken bezorgd. De kast wordt bezorgd als een bouwpakket met daarbij een duidelijke montage-instructie, wat het heel gemakkelijk maakt het exemplaar zelf in elkaar te zetten. Uiteraard is het ook mogelijk om je bestelling bij ons op te komen halen: in dit geval staat je bestelling al binnen 1 week voor je klaar! Word je graag geholpen bij het maken van je keuze, of heb je achteraf nog vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Onze collega’s staan je graag te woord!

 

Bekend van: Bekend van Lifestyle Experience, RTL4, Libelle en Vrouw