Toon alle categorieën

Moederdag cadeaus: punten scoren bij mams doe je zo!

26 Apr 2016

Afgelopen zondagochtend stond mijn vriendin en moeder van 3 kleine kinderen dertig cupcakes te bakken voor een schooltraktatie, een quiche te bereiden en een stapel zalmwraps te rollen voor een picknick. Dit terwijl ze tegelijkertijd de kinderen van haar rok probeerde te schudden. Hup, de keuken uit, mama heeft het druk, of wil je soms met lege handen naar school morgen?

Zondag 8 mei is het weer zover. De dag om voor al dat werk op die ene o zo commerciële dag wat blijk van waardering te tonen. Wil je dit jaar niet weer aankomen met een doos chocolade of een bos bloemen? Ik heb een aantal cadeaus voor je verzameld waar élke moeder op Moederdag blij mee is. Want een moeder, beste mensen, is de spil van haar gezin. Zij is als eerste wakker en slaapt als laatste in!

Een origineel Moederdag cadeau

Het is natuurlijk hartstikke leuk voor je moeder als je aan komt zetten met een zelfgemaakt schilderij van opgedroogde macaroni, maar zodra je de leeftijd van boven de elf hebt bereikt, zul je hier niet meer mee weg komen. Wees creatief en bedenk zelf een uniek en zelfgemaakt cadeau. Een lief gedicht, een fotocollage van je moeder met haar kroost of een mooi bloemstukje met een persoonlijke touch.. Of laat haar lekker even niets doen en geef haar een tegoedbon cadeau waarmee je alle huishoudelijke klusjes op je neemt. Daar lopen moeders écht wel warm voor!

Herinneringen zijn voor altijd

Als je uit huis bent vertrokken, is de kans groot dat je moeder niet heel vaak de kans krijgt om tijd met je door te brengen. En vaak is dat juist iets wat moeders erg leuk vinden om te doen. Heb je broers en/of zussen? Bundel je krachten en neem je moeder mee naar de dierentuin, bioscoop, een dagje spa of iets anders leuks.

Zo ga ik komend weekend met mijn schoonzusjes en alle moeders naar Brugge. We gaan er een echte verwendag van maken: ergens een kopje koffie drinken met een heerlijke appelpunt erbij, shoppen tot we écht niet meer kunnen, en ’s avonds genieten van een uitgebreid diner. Daarna duiken we nog even het Brugse nachtleven in en kunnen we rollend naar huis, want een overnachting: die zit er ook nog bij! Hopelijk zijn de weergoden ook positief gezind..

Een rondje door het bos

Blijf je liever wat dichter bij de deur? Er zijn genoeg plekjes waar je moeder en jij nog niet samen zijn geweest. Neem haar eens mee voor een activiteit buiten de deur, het hoeft helemaal niet ver te zijn. Maak een mooie boswandeling met het hele gezin en ga High-Tea’en of brunchen bij een leuke locatie in de buurt. Meer dan de helft van de Nederlandse moeders én kinderen vindt samen tijd doorbrengen het mooiste cadeau op Moederdag!

Samen genieten in de sauna

Je moeder, ze is er altijd voor je. Ze luistert naar je verhalen, ook al begrijpt ze er soms niets van. Regelmatig zitten jullie totaal niet op één lijn. Maar toch; aan het eind van de dag heeft ze weer heerlijk voor je gekookt, je bed verschoond, misschien zelfs wel je was gedaan, en bedenk je je dat er niemand zo is als je moeder.

Hoe leuk is het dan ook om haar eens extra te verwennen met Moederdag? Haal je badjas, slippers en badhanddoeken tevoorschijn en geniet samen met moeders van gezichtsbehandelingen, lichaamsmassages en een heerlijke spa. Binnen een mum van tijd voelt je moeder zich weer als herboren. Een fris gezicht, een schone huid en handen die wat weghebben van satijn: laat die kinderen maar weer komen!

Heb je geen tijd op 8 mei? Geef een bon, dan houdt je moeder nog wat te goed.

Een ontbijtje op bed én een knuffel

Moederdag cadeau ontbijt op bed en een knuffel Livengo

Iedereen die zaterdagmiddag denkt: hé verrek, het is morgen Moederdag – geen paniek. Een verwen ontbijt is iets waar moeders altijd dol op zijn. Of dat nou een ontbijt op bed is of aan een prachtig gedekte tafel, een heerlijk ontbijtje is de perfecte start van Moederdag.

Moeders vinden het leuk om verrast en wakker te worden met de geur van koffie, vers geperste sinaasappelsap en croissantjes in de oven. Het feit dat jij je best doet in de keuken is al een cadeautje op zich. Vergeet niet om naderhand alles netjes op te ruimen. Want daarmee geef je je moeder nog een extra cadeautje, namelijk tijd. Tenminste, als het niet zo gaat als bij deze 2 jongens..

De moeder in dit filmpje krijgt ook een ontbijtje, alhoewel… Of ze het ooit gekregen heeft? Carter en Cyden zijn zó gespannen dat ze mama een ontbijt op bed gaan brengen, dat het finaal mis gaat. Bekijk het grappige filmpje:

En als je toch in de luxepositie verkeerd om op Moederdag je moeder in de buurt te hebben: kruip er gezellig even bij en pak haar eens goed vast! Vroeger was het vanzelfsprekend dat je geregeld op haar schoot zat, opgetild werd of in haar armen weg kon duiken als dat even nodig was. Tegenwoordig zal dat waarschijnlijk wat lastiger gaan, door afstand of de omvang die je nu hebt ;)

Je hebt ongetwijfeld veel aan je moeder te danken, dus vergeet dat niet af en toe ook in knuffels te uiten!

Win een dekbedovertrek voor je moeder!

Niet vergeten! Volgende week zondag is het Moederdag! De dag waar iedere moeder toch stiekem wel het hele jaar naar uitkijkt. En hoe leuk is het om haar te laten zien en te vertellen dat zij de allerliefste moeder is van de hele wereld? Zo’n moeder gun je toch een heerlijke nachtrust onder een mooi en fris dekbedovertrek?!

Daarom geeft Livengo, speciaal voor Moederdag, het prachtige 2 persoons dekbedovertrek (in de afmeting 240x200/210/220) Ariadne Knitcraft weg.

dekbedovertrek Ariadne Knitcraft winactie moederdag Livengo

Hoe je die kunt winnen?

Laat ons in een reactie weten (onder dit blogbericht, of op onze Facebookpagina) waarom jóuw moeder dit overtrek verdiend. Smeert ze nog steeds iedere dag je boterhammen? Bood ze hulp bij de eerste keer mascara, of je eerste gebroken hart? Ik ben benieuwd naar jouw verhaal, gedicht of andere bijzondere reden! Op 1 mei wordt de winnaar bekend gemaakt.

Fijne Moederdag!

21 gedachten over “Moederdag cadeaus: punten scoren bij mams doe je zo!”

 • Ellen van Bommel

  Mijn moeder heeft 10 kinderen en een horeca bedrijf gerund als ik haar iets gun dat is idd een nieuw dekbed-overtrek waaronder ze heerlijk haar rust vind, ze heeft een beetje een "tic" wat overtrekken betreft......

  Reageren
 • Mees de Vrij

  Alles met mama is wel leuk! Samen shoppen lunchen en kletsen in de leukste steden van Nederland, samen op de bank met een grote kop thee lachen om alle slechte audities van Idols en zelfs van boodschappen doen en leren voor de moeilijkste toetsen maakt mama een feestje. Ik zou het ontzettend leuk vinden om haar hiermee blij te maken! #fingerscrossed

  Reageren
  • lilian

   mijn moeder is er een die voor iedereen en alles klaarstaat.
   ze denkt alleen aan anderen, en niet aan haarzelf,
   ze moet binnenkort geopereerd worden aan oog en knie, dus ik vind dat ze dit nu
   heel hard verdient!!!!!!

   Reageren
 • Mellanie

  Mijn Moeder werkt dag en nachtdiensten in de zorg en gaat over een paar maanden met pensioen ik gun haar dit mooie dekbedovertrek van Ariadne Knitcraft voor als ze voor het eerst sinds tijden heerlijk kan uitslapen. En ze staat altijd voor iedereen klaar gewoon een topvrouw en Moeder!

  Reageren
 • Anita Roelfsema
  Anita Roelfsema april 29, 2016 om 6:35 pm

  Mijn moeder inmiddels 77 jaar
  en met mijn vader al 56 jaar een paar
  Moeder,oma en overgroot oma alweer
  je bent er voor iedereen,keer op keer

  nog altijd kan je overal over mee praten
  ook al heb je dat zelf waarschijnlijk niet in de gaten
  Je bent iemand waar ik heel veel van hou
  en die ik eindeloos vertrouw

  Elke dag sta je voor iedereen klaar
  wat is dat een bijzonder gebaar
  Eindelijk is het dan de dag
  Dat ik jou eens verwennen mag

  Mama de allerliefste dat ben jij
  en er gaat geen dag voorbij
  Dat ik niet een beetje bij je ben
  dus het wordt tijd dat ik je met dit cadeautje maar eens verwen

  Reageren
 • Irmgard

  Mijn moeder is NIET alleen de allerliefste moeder ..
  maar ook de liefste en beste
  -schoonmoeder,
  -oma ,
  -vrouw,
  -zus,
  -schoonzus,
  -dochter,
  -schoondochter,
  -buurvrouw,
  taxichauffeuse,
  -oppas,
  -voorleesoma,
  -kokkin,
  -secretaresse,
  -hulp,
  - 2 luisterende oren,
  -therapeut,
  -banketbakster
  etc etc ter wereld daarom geef ik haar dit mooie overtrek graag, kan ze mooi en lekker onder uitrusten en weer wakker worden !

  Reageren
 • Rachel

  Mijn lieve mama staat altijd voor mij en anderen klaar en dat vind ik een prachtig gebaar. Zij haalt het beste in mij naar boven en kan zich in de keuken & in het huishouden echt uitsloven. Ze laat bij ieder woord, gebaar en knuffel haar onvoorwaardelijke liefde blijken en gevraagde of ongevraagde adviezen zal ze mij altijd aanreiken. Ze kan uitstekend klussen en bespaart mij als studente veel geld, ik vind haar daarom een echte liefdes held. Hopelijk mag ik haar dit schitterende dekbedovertrek van Livengo geven, want zij is de allerliefste in mijn leven! <3

  Reageren
 • Robin

  Ik ben Robin en 9 jaar. Ik zou mooi vinden dit voor mijn moeder te winnen en dat zij de liefste moeder is en dat zij altijd voor ons klaar staat ook al heeft zij zelf heel veel verdriet dan staat zij nog voor ons klaar mijn moeder is de alleliefst

  Reageren
 • Wendy

  Ik ben net als andere moeders gek op mijn kinderen en doe alles voor ze en volgens mijn eigen kinderen ben ik de liefste moeder van de wereld en verdien daarom deze hele mooie overtrek!!

  Reageren
 • Maike

  Mijn moeder is de liefste moeder die ik mij kan wensen. Dit omdat mijn vriend en ik een verassing hadden.. Ze werd oma! Wij mochten als beginnend gezinnetje bij mijn ouders intrekken zodat wij onze studies af konden/kunnen maken! Liever kan niet toch? Om de bevalling niet te vergeten, ze heeft mij super geholpen en was bij de geboorte van m'n eerste kindje! Het zou super zijn om haar met dit ge-wel-dig-ge dekbedovertrek, te bedanken, dat verdiend ze dubbel en dwars!

  Reageren
 • Sam

  Voor mijn moeder die zorg draagt voor mijn broer en zusje .
  Zij hebben een spierziekte (friedrichse ataxie )en wonen nog thuis (22 en 26 jaar).
  Dit doet ze al jaren vandaar dat ik vind dat mijn moeder het verdiend.

  Reageren
 • Debbie Philips
  Debbie Philips april 30, 2016 om 6:52 am

  Ze is lief,aardig, geduldig,zorgzaam,grappig ? Biedt altijd een luisterend oor Staat voor iedereen klaar en heeft inmiddels 3 kinderen tot volwassen mensen groot gebracht. ❤️ Zij heeft mij gemaakt tot wie ik nu ben en zou haar graag op deze manier bedanken voor alles ? I LOVE MY MOM ❤️❤️❤️

  Reageren
 • Jacqueline van de Manakker
  Jacqueline van de Manakker april 30, 2016 om 7:30 am

  Ik doe het eens andersom, want mijn allerliefste moeder leeft jammer genoeg niet meer, maar ik heb een allerliefste dochter, die een heel lieve moeder is voor mijn 2 prachtige kleinkinderen, niet is haar teveel, alles kan en mag en ze staat voor iedereen klaar en dat terwijl ze ook nog 3 dagen in de week voor de klas staat met 30 kinderen. Nou dat verdient toch wel zo'n prachtig dekbedovertrek

  Reageren
 • Ingrid

  Omdat mijn moeder de allerliefste en creatiefste moeder is naaien en breien en haken niets is haar te gek. En ze vind het zo leuk om te doen. Nu mag ze van haar hobby haar werk maken. Ik ben trots op haar

  Reageren
 • Lisa

  De afgelopen twee jaar was niet makkelijk voor mijn moeder. Mijn moeder heeft drie keer te horen gekregen dat ze kanker had waarvan een keer echt waar was. Ze is in oktober vorig jaar geopereerd en twee weken geleden weer. Ondanks deze tegen slagen wat mijn moeder altijd positief en sleepte ons door deze moeilijke tijd heen. Ze is altijd voor mij. En ze is
  Mijn beste vriendin. Ik gun haar dit ze is altijd gek van dekbedovertrek. Ze mag een keertje in het zonnetje gezet worden

  Reageren
 • Marcia Kannekens
  Marcia Kannekens april 30, 2016 om 2:50 pm

  Wat een mooi dekbedovertrek! Mijn mams is uniek, eigenwijs en koppig. Maar bovenal lief en zorgzaam en ze staat altijd voor mij en mijn gezin klaar. Ze is voor ons een rots in de branding! Jaren geleden zijn mijn ouders gescheiden en moesten mijn moeder en ik het samen zien te rooien. Respect voor hoe zij hier mee omgegaan is en dat ik ondanks de scheiding terugkijk op een fijne jeugd!

  Reageren
 • Lis Coppus

  Ik gun mijn moeder dit dekbedovertrek! Nadat mijn vader een aantal jaren geleden arbeidsongeschikt is geworden, is mijn moeder de kostwinner. Zij zorgt dat er geld binnenkomt, zodat ze toch af en toen iets leuks kunnen doen en een verjaardagscadeau voor de kleinkinderen kunnen kopen. Bovendien is mijn moeder een gezelligheidsmens en zorgt ervoor dat wij als gezin met regelmaat samenzijn om iets leuks te ondernemen. Ik ben ervan overtuigd dat mijn moeder er grotendeels voor heeft gezorgd dat ons gezin zo hecht is en daar ben ik haar ontzettend dankbaar voor! Graag wil ik dit middels dit prachtige geschenk kenbaar maken.

  Reageren
 • Alex Lopik

  Mijn moeder is mijn vriendin. Wij zijn twee handen op een buik. Bovendien is ma ontzettend handig. Zij is een geweldige klusjesvrouw. Dit is erg fijn! Mam mag zeker eens in het zonnetje gezet worden! Zij gunt anderen altijd heel veel & verwend veel mensen, maar ik vind als zoon dat zij wat meer aan haar zelf mag denken. Zij runt een druk leven; fulltime baan, huishouden en de zorg voor anderen en zij blijft maar stralen als een zon! Met deze waanzinnige prijs wil ik haar nog meer warmte laten stralen. Met deze prijs: prachtig dekbedovertrek kan zij zichzelf eens lekker verwennen, zonder eens een keer aan anderen te hoeven denken!

  Reageren
 • Lia

  Mijn mama is behulpzaam, eerlijk, open, trouw, aardig, vrolijk, geduldig, zorgzaam en lief. Ze is dan ook een echte hartendief! Voor mijn kinderen is ze de beste oppas die er is, als zij niet kan oppassen is dat ook echt een gemis. Ik wil haar bedanken voor haar liefde en behulpzaamheid, ik heb veel dingen van haar geleerd de afgelopen tijd!

  Reageren
 • Tess Stok

  Ik heb nu dezelfde leeftijd als toen mijn moeder met 3 jonge kinderen weduwe werd. Nu pas zie ik hoe sterk ze was en is. Ze mag met moederdag lekker genieten van een ontbijtje op een misschien wel heel mooi (dek)bed!

  Reageren
 • natasja emmen
  natasja emmen mei 1, 2016 om 8:15 pm

  omdat ze er ALTIJD voor mij en mijn gezin is en zichzelf altijd wegcijfert wat ze van ons ECHT niet hoeft te doen. Maar ze doet het graag en met liefde. Ik gun haar dan ook van harte dit prachtige overtrek en hoop dat ze er heerlijk onder kan slapen en goed uitgerust wakker word.

  Reageren
Geef een reactie

Neem gerust contact op!

040 - 201 24 13