Toon alle categorieën

Onder de Wol

 • 10 Oct 2019

  Dé interieurtrends voor dit najaar

  Oktober is alweer bijna halverwege, wat betekent dat de herfst al aardig is ingeburgerd. Hoewel we de regen af en toe helemaal beu zijn, zijn we stiekem toch een klein beetje fan van het najaar. We maken -bewust of onbewust- ons interieur toch extra gezellig in dit seizoen.

  Lees verder
 • 27 Sep 2019

  Wat te doen op een regenachtige dag? 7 leuke ideeën!

  De zomer is pas enkele dagen voorbij, maar we zijn al volledig ondergedompeld in herfstsferen. Op deze regenachtige dagen staat het niet boven op ons verlanglijstje om een heerlijke wandeling te maken. Het liefst kruipen we terug ons bed in.. Toch is het zonde om de hele dag te blijven klagen over het donkere, vieze weer. Maar het regent pijpenstelen en de lucht is grijs, bah. Wat kun je toch doen met dit weer?

  Lees verder
 • 13 Sep 2019

  WOW, hiervoor kun je fruitkistjes allemaal gebruiken!

  Al een tijdje populair, maar echt óveral voor te gebruiken: fruitkistjes. Wij hebben al enige tijd het enorm populaire steigerhouten bed met fruitkistjes in het assortiment. Hieraan is vervolgens ook het steigerhouten kajuitbed met fruitkistjes toegevoegd. En dat is niet voor niets. Gebruikte fruitkistjes geven namelijk een stoer en speels effect aan je interieur. Maar de kistjes zijn niet alleen te gebruiken als opbergruimte onder je bed. Er zijn veel meer toepassingsmogelijkheden!

  Lees verder
 • 21 Aug 2019

  Het karakter van Livengo

  Livengo gelooft in specialisme. In focus. In kennis. Wij groeien door beter te worden. Dat is onze ambitie, iets waar we naartoe werken. Sinds onze oprichting in 2013 doen we daarom één ding: slaapkamers maken waar we trots op zijn.

  De kracht van Livengo volgens ons? Gewoon alles net even anders doen! Noem ons vakidioten of experts. Wij zijn ervan overtuigd dat gewenste resultaten bereikt worden door een goede samenwerking, kwalitatief goede producten, in combinatie met creatieve handgemaakte ontwerpen en een beetje peper…

  Lees verder
 • 15 Aug 2019

  Deze 6 wekkers krijgen zelfs de ergste snoozers uit bed!

  De een springt ’s morgens direct uit bed, de ander snoozet een half uur. Voor de laatstgenoemde categorie kan een andere wekker de oplossing zijn. Er zijn namelijk zeer bijzondere exemplaren die zelfs de ergste snoozers uit bed krijgen. Benieuwd? Lees dan snel verder!

  Lees verder
 • 07 Aug 2019

  Een goede nachtrust? Deze 5 drankjes helpen!

  Iedereen heeft een andere avondroutine. De een kijkt tv, de ander leest een boek, weer iemand anders gaat sporten. Het een is beter voor je nachtrust dan het ander. Wat in ieder geval wél goed is voor je nachtrust is het drinken van de drankjes uit dit artikel.

  Lees verder
 • 01 Aug 2019

  Zomerkriebels: 5 heerlijke, zomerse leesboeken

  Een veelvoorkomende bezigheid in de vakantie: lezen. Met een goed boek in een lekkere stoel in de tuin óf 's avonds voor het slapengaan in bed waan je jezelf even in een compleet andere wereld. Niets is zo lekker als even helemaal wegdromen bij een steengoed boek. Ga je niet op vakantie? Onderstaande boeken zorgen ervoor dat jij toch op vakantie gaat naar een zonnige bestemming.

  Lees verder
 • 25 Jul 2019

  Mysterie: wat is de linker/rechterkant van een bed?

  Nagenoeg iedereen heeft een vaste slaapzijde in zijn/haar bed. We zeggen dan ook regelmatig dat we aan de linker- of rechterkant van het bed slapen. Maar hebben we het dan over hetzelfde? Wat is nu officieel de linker/rechterkant van een bed? En ben je dan dus een links- óf rechts-slaper? Wij zochten het uit! Lees verder

 • 18 Jul 2019

  Hoe een donkere en juist ingerichte slaapkamer zorgt voor de ultieme nachtrust

  Van nature gaan we ervan uit dat slapen in het donker logisch is, maar waarom eigenlijk? Hoe zorgen we voor een goede aanloop naar het slapen en op welke manier heeft ons slaapkamerinterieur hier invloed op? Al deze vragen beantwoorden we in dit artikel.

  Lees verder
 • 04 Jul 2019

  Lek geprikt? Dit doe je tegen jeukende muggenbulten!

  De zomer is een heerlijk seizoen, maar kent -als ieder seizoen- zijn nadelen. Een daarvan is het feit dat de muggen in dit seizoen actief zijn. Zeker wanneer het buiten tropisch warm is, kun je haast niet ontkomen aan muggenbulten.

  Lees verder

Artikelen 1 tot 10 van 79 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 8
Ga naar pagina:
1

Neem gerust contact op!

040 - 201 24 13