Toon alle categorieën

Dekbedovertrekken

Dekbedovertrekken

Kies hier je gewenste categorie:

20 artikel(en)

per pagina

Oilily Summer Fig - Groen

Trendy!

Normale prijs: € 59,95

Special Price € 49,95

At Home Heavy

Een oosters patroontje!
€ 44,95

Beddinghouse Libelo - Blauw

Wat fladdert daar nu?

Vanaf € 49,95

Beddinghouse Dorette - Grijs

Chic hoor!

Vanaf € 49,95

Beddinghouse Feis - Rood

Een Afrikaans printje!

Normale prijs: € 59,95

Special Price € 49,95

Beddinghouse Joss - Multi

Met 't bouwvakkersruitje

Normale prijs: € 49,95

Special Price € 44,95

Beddinghouse Joss - Grijs

Met 't bouwvakkersruitje

Normale prijs: € 49,95

Special Price € 44,95

Beddinghouse Leone - Terra

Pantertje!

Normale prijs: € 49,95

Special Price € 44,95

Beddinghouse Leone - Grijs

Pantertje!

Normale prijs: € 49,95

Special Price € 44,95

Beddinghouse Leone - Groen

Pantertje!

Normale prijs: € 49,95

Special Price € 44,95

Beddinghouse Leone - Oker

Pantertje!

Normale prijs: € 49,95

Special Price € 44,95

Beddinghouse Marne - Terra

Aardse warmte!

Vanaf € 49,95

Beddinghouse Marne - Grijs

Rustgevend grijs

Vanaf € 49,95

At Home Voyage

En voyage dans la jungle

Vanaf € 49,95

At Home Times Gone By

Schilderij of dekbedovertrek?

Vanaf € 49,95

Kardol Alluring - Blauw

Vol allure!

Normale prijs: € 69,95

Special Price € 49,95

Beddinghouse Colorful Summer - Groen

Een kleurrijke, zomerse touch

Vanaf € 44,95

At Home Shadowy

Prachtig schaduwspel!

Vanaf € 49,95

Beddinghouse Polka - Rood

Met stip op 1!

Vanaf € 44,95

Beddinghouse Scrapwood - Multi

Bijzonder hout!

Vanaf € 49,95

20 artikel(en)

per pagina

Dekbedovertrek

Iedere nacht voldoende slapen en heerlijk uitgerust wakker worden: wie droomt daar nou niet van? Helaas blijkt deze droom in de praktijk voor veel mensen bedrog. We piekeren en stressen ons wat af in de nachtelijke uurtjes. Heb je een aantal nachten iets minder lang kunnen slapen dan de gewenste 8 uur? Maak je geen zorgen. Ons lichaam kan wel tegen een stootje en kan prima functioneren als het een keer wat minder nachtrust heeft gehad. Echter, wanneer je structureel slaap tekort komt wordt ons lichaam daar iets minder blij van. Gelukkig zijn er verschillende manieren om beter in slaap te kunnen komen, zoals het vermijden van koffie vlak voor het slapengaan, smartphones en laptops buiten de slaapkamer houden, voldoende bewegen en regelmatige bedtijden aanhouden. En wij van Livengo zouden Livengo niet zijn wanneer we jou niet voorzien van een extra slaaptip: schaf een comfortabel en prachtig, kwalitatief hoogstaand dekbedovertrek aan! Zo komt jouw droom over heerlijk slapen toch nog uit...

De dekbedovertrekken van Livengo: welke kies jij?

Wanneer jij samen met jouw geliefde voor de eerste keer op zoek gaat naar een nieuw dekbedovertrek, wordt er één ding heel snel duidelijk: over smaak valt niet te twisten! Jij houdt van smetteloos wit, jouw partner slaapt het liefste onder een vrolijk gekleurd dekbedovertrek. Hoe los je dit samen op? Krijg jij je zin en kiezen jullie voor een stralend wit dekbedovertrek? Of wint hij en slaap je vanavond onder een gekleurde variant? Wij van Livengo maken het je graag wat makkelijker. Om beide partijen tevreden te stellen ga je de ene week voor een fijn geweven, wit katoenen dekbedovertrek zoals de Margaret Muir Gwyn, en de week erop krijgt je partner zijn zin met een prachtig grafisch dekbedovertrek in verschillende tinten groen, met de naam Beddinghouse Shades of Sea. Probleem opgelost! Benieuwd naar alle varianten? Bekijk dan snel de gehele collectie dekbedovertrekken van Livengo!

Droom zacht….

Wat is jouw belangrijkste vereiste bij de aanschaf van een nieuw dekbedovertrek? Kies je voor een print of een effen variant? Natuurlijk ga je altijd voor comfort. Bij het samenstellen van onze uitgebreide collectie dekbedovertrekken hebben wij van Livengo uiteraard alleen gekozen voor materialen van hoge kwaliteit. Zo vind je zowel prachtige zachte modellen van 100% katoen, als heerlijk gladde, chique overtrekken van 100% katoensatijn. Ook om de maat hoef je je geen zorgen te maken: bij ieder model krijg je de mogelijkheid om te kiezen voor de kleinste maat 140x200/200, een middenmaat dekbedovertrek 200x200 of een extra groot dekbedovertrek van 240X200/220. Kortom: de keuze is reuze!

Vragen over een dekbedovertrek? Contact ons!

En, voor welke twee dekbedovertrekken gaan jullie? Of heb jij je zin gekregen en wordt het toch enkel het witte model? Hopelijk hebben wij van Livengo het je niet al te moeilijk gemaakt. Mocht je nou toch moeite hebben met het maken van een keuze: wij helpen je graag! Schroom daarom niet om contact met ons op te nemen. Onze klantenservice is bereikbaar via het telefoonnummer +31 (0)40 201 24 13. Ook mag je ons te allen tijde een e-mail sturen naar customerservice@livego.nl. Tot ziens!

Bekend van: Bekend van Lifestyle Experience, RTL4, Libelle en Vrouw

Neem gerust contact op!

040 - 201 24 13