Beddinghouse x Van Gogh Fleurir Longue Cushion - Sand

Beddinghouse x Van Gogh Fleurir Longue Cushion - Sand

Bezig met laden...

Beddinghouse x Van Gogh Fleurir Longue Cushion - Sand

Dit dessin is gebaseerd op het schilderij, Amandelbloesem. Vincent schilderde als cadeau een van zijn lievelingsonderwerpen: grote, bloeiende takken tegen een blauwe lucht. Hij schilderde het naar aanleiding van de geboorte van zijn peetzoon, die ook naar hem vernoemd werd, Vincent Willem. Als symbool voor het jonge leven koos Vincent de takken van de amandelboom, een van de vroegst bloeiende bomen, die reeds in februari de lente aankondigt. Met het onderwerp, de scherpe omlijningen en de plaatsing van de boom in het beeldvlak liet Van Gogh zich inspireren door de Japanse prentkunst. Dit sierkussen bestaat uit een rustigere kleursamenstelling met de bekende amandelbloesem takken als eye-catcher op een zandkleurige achtergrond.Het sierkussen is gemaakt van 100% slub katoen. De voorkant heeft een digitale print van bloemtakken . De achterkant heeft een effen zandkleur met een linnenstructuur. Het sierkussen is rondom afgewerkt met een Oxfordrand. Het formaat is 30x90. Het kussen heeft aan de onderkant een ritssluiting en wordt geleverd inclusief een veerkrachtig 100% polyester binnenkussen. Het kussen kan niet in de wasmachine en is ook niet geschikt voor de droogtrommel.
Meer informatie
Materiaal100% slub katoen, vulling 100% polyester
VullingDoor katoenproducten te kiezen van ons, steunt u onze investering in de missie van Better Cotton. Dit product is ingekocht via een mass balance systeem en bevat daardoor mogelijk geen Better Cotton. Zie bettercotton.org/learnmore.Geproduceerd door Bedding
DessinDe Beddinghouse x Van Gogh collectie bestaat uit een exclusieve bed-, bad- en keukentextiel collectie en accessoires. Elk dessin is geïnspireerd op één van de schilderijen van Vincent van Gogh.
Ritssluiting30x90 cm, filled
WasvoorschriftenNiet wassen, alleen vlekken verwijderen. Niet geschikt voor de droger.
Afmetingen artikel30 x 90 cm
Beddinghouse x Van Gogh Fleurir Boule Cushion - Dark Red

Beddinghouse x Van Gogh Fleurir Boule Cushion - Dark Red

Beddinghouse x Fiep Amsterdam Vogels - Multi

Beddinghouse x Fiep Amsterdam Vogels - Multi

€ 49,95
€ 49,95

Waarom Livengo?

  • Betalen bij aflevering
  • Altijd 5 jaar garantie
  • Gratis montage (m.u.v. kasten)
  • Persoonlijke afhandeling